Οι “κιτρινόμαυροι” ηττήθηκαν στις Σέρρες με 2-0 από τον Πανσερραϊκό που μέχρι την αποβολή του Πάτα είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Εργοτέλη μετά από 1,5 χρόνο, η ομάδα του Ηρακλείου παρουσιάστηκε ανταγωνιστική ωστόσο η αποβολή του Πάτα έκρινε τα πάντα αφού από αυτό το σημείο και μετά οι παίκτες του Τάκη Γκώνια δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Εργοτέλης παρουσίασε πολύ καλή εικόνα και μάλιστα είχε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Ρίστιτς απέκρουσε το σουτ του Μπουτσάκη.

Λίγα λεπτά μετά, ο Πάτας απέβαλε τον Γκούρτσα λίγο έξω από την περιοχή του Εργοτέλη με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ και παράλληλα την αποβολή του Χανιώτη κεντρικού αμυντικού. Ο Πόζογλου εκτέλεσε το φάουλ ανοίγοντας το σκορ για τον Πανσερραϊκό.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γκούρτσας κέρδισε το πέναλτι από τον Λαδά, το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Τάκης Γκώνιας πέρασε στο παιχνίδι τον Ροβίθη θέλοντας να κάνει πιο επιθετικό τον Εργοτέλη που δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook