Με μεγάλη προσοχή η προανάκριση από τις Λιμενικές αρχές

Η αξιοποίηση στοιχείων από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και κάποιες μαρτυρίες μπορεί να οδήγησαν τις Λιμενικές αρχές στην τοποθεσία όπου ήταν το φουσκωτό σκάφος που είχε κλαπεί από το λιμανάκι της Παντάνασσας, αλλά ουδείς γνώριζε τι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οι λιμενικοί.

Έτσι εκπονήθηκε ένα προσεγμένο σχέδιο εφόδου από την Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι αφού περικύκλωσαν το σπίτι στο οποίο ήταν το κλεμμένο σκάφος, πραγματοποίησαν έφοδο, ευτυχώς χωρίς προβλήματα.

Όπως διαπιστώθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, οι οποίοι προσήχθησαν για κατάθεση ενώ θεωρείται πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ή να παραδοθεί ο δράστης της κλοπής.

Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης του σκάφους κ. Βαγγέλης Μανουράς, ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστήριο για όλους όσοι συνέβαλαν στην ευτυχή κατάληξη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στην ανεύρεση του σκάφους μου που εκλάπη ξημερώματα Δευτέρας.
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραματων (Παντανασσας) για την συμβολή τους και την ακούραστη προσπάθεια τους να βρεθούν τα ίχνη που μας οδήγησαν στο θετικό αποτέλεσμα.
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Ασφάλεια του (Ο.Ε.Α) ομάδα  ειδικών αποστολών για την άμεση κινητοποίηση.
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ επίσης σε όλους τους ιντερνετικους μας φίλους που με κοινοποίηση και οδηγίες τους φτάσαμε να πάρω το σκάφος στα χέρια μου.
Ένα τελευταίο μεγάλο Ευχαριστώ επίσης σε όλους τους φιλους, συνεργάτες και συναδέλφους για το άμεσο ενδιαφέρον τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook