«Και σημείον μέγα εφάνη εν των ουρανώ, γυνή ενδεδυμένη τον ήλιον και η σελήνη υποκάτω των ποδών αυτής, και επί της κεφαλής αυτής στέφανος αστέρων δώδεκα και έγκυος ούσα έκραζε κοιλοπονούσα και βασανιζόμενη δια να γεννήση»!

Στο παραπάνω απόσπασμα της Αποκάλυψης, πολλοί βλέπουν την απόλυτη εφαρμογή του στο… ερχόμενο Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την ευθυγράμμιση των αστερισμών της Παρθένου, του Λέοντα και μιας σειράς πλανητών η οποία υποδηλώνει την έναρξη του κεφαλαίου 12 της Αποκάλυψης.

Πως προκύπτει κάτι τέτοιο; Σύμφωνα με τους οπαδούς αυτής της θεωρίας, όπως καταγράφει ο βρετανικός independent, η γυναίκα στο κείμενο συμβολίζει την Παρθένο. Το στεφάνι (στέμμα) είναι ο Λέοντας (ως ο βασιλιάς των ζώων) και φυσικά ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται στην αντίστοιχη ευθυγράμμιση η οποία θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Η ευθυγράμμιση αυτή θα σημάνει – πάντα σύμφωνα με τη θεωρία – μια σκοτεινή και δύσκολη περίοδο επτά ετών κατά την οποία θα έρθει στον κόσμο ο Αντίχριστος και μαζί του ο όλεθρος, το χάος και ο θάνατος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook