Η Βιρσαβίγια Μπορούμ, χωρίς αμφιβολία, έχει «καρδιά πολεμιστή», όπως λέει το μενταγιόν που φοράει στον λαιμό της.

Η ιστορία της μικρής Βιρσαβίγια Μπορούμ αποτελεί ένα μάθημα για όλους. Ένα μάθημα ζωής για το πως μπορείς να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που μπορεί να σου παρουσιαστούν στην ζωή. Όσο δύσκολα και αν είναι αυτά…

Όταν πριν από 7 χρόνια ήρθε στον κόσμο, αμέσως οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από θωρακοκοιλιακό σύνδρομο. Μία πολύ σπάνια πάθηση που εμφανίζεται 1 φορά στις 5 εκατομμύρια γεννήσεις.

Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της; Η καρδιά σχεδόν χτυπάει έξω από το στήθος της. Και λέμε «σχεδόν», καθώς απλά καλύπτεται από το ανθρώπινο δέρμα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video.

 

 

 

Αμέσως η μητέρα της ενημερώθηκε για την κατάστασή, με τους ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου να την προετοιμάζουν για το χειρότερο, καθώς οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος, όμως η μικρή κατάφερε να τις διαψεύσει.

Πλέον έχει φτάσει τα 7 χρόνια, ζει στην Καλιφόρνια και έχει μάθει να ζει με αυτή την ιδιαιτερότητα.

«Αυτή είναι η καρδιά μου και είμαι η μόνη στον κόσμο που την έχει έτσι», τόνισε αρχικά στο BBC και συμπλήρωσε: «Όταν ντύνομαι, βάζω ελαφριά ρούχα, για να μην πιέσω την καρδιά μου. Περπατάω, πηδάω, τρέχω, τα κάνω όλα… Βέβαια, οι γιατροί μου έχουν απαγορεύσει να τρέχω, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ. Έχω την καρδιά μου έξω, γιατί ο Χριστός θέλησε να δείξει οτι μπορεί να φτιάχνει σπέσιαλ πράγματα, όπως εμένα».

gazzzetta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook