Απερίγραπτες διαστάσεις δείχνει να παίρνει η υπόθεση κακοποίησης του κοριτσιού

Δεύτερος θείος της 10χρονης από την Ινδία που βιάστηκε και τον περασμένο μήνα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι συνελήφθη για τον βιασμό της.

Όπως γράφει το BBC, είναι ο μικρότερος αδελφός του ανθρώπου που συνελήφθη αρχικά και κατηγορήθηκε για τον βιασμό του κοριτσιού.

Η αστυνομία άρχισε να ψάχνει κι άλλον ύποπτο όταν οι εξετάσεις έδειξαν πως το DNA του μωρού δεν ταίριαζε με το DNA του πρώτου συλληφθέντα- ο οποίος παραμένει κρατούμενος.

Οι κατηγορίες σε βάρος του δεν έχουν αποσυρθεί και η θα δικαστεί σε ειδικό δικαστήριο για αδικήματα σε βάρος παιδιών.

Η σύλληψη έγινε χθες το απόγευμα, όταν το κορίτσι έδωσε το όνομα και του δεύτερου θείου της, στις συζητήσεις της με την αστυνομία και τους ειδικούς που την παρακολουθούν.

«Υποστήριξε πως την είχε κακοποιήσει και ο 38χρονος θείος της» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο BBC, και πλέον θα ελεγχθεί και το δικό του DNA.

Η τρομακτική ιστορία της 10χρονης, που ενδεχομένως να ήταν θύμα βιασμού και από τους δύο θείους της- ο πρώτος έχει ομολογήσει την πράξη του- κυριαρχεί στον Τύπο στην Ινδία και όχι μόνο.

Η εγκυμοσύνη της ανακαλύφθηκε τον Ιούλιο, όταν παραπονέθηκε για πόνους στην κοιλιά και οι γονείς της την πήγαν στο νοσοκομείο. Οι ίδιοι ζήτησαν να υποβληθεί σε άμβλωση αλλά τόσο τοπικό δικαστήριο όσο και το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας απέρριψαν το αίτημα, επειδή η εγκυμοσύνη ήταν πολύ προχωρημένη.

Το κορίτσι αγνοεί και την εγκυμοσύνη και τη γέννα της. Της είχαν πει πως είχε μια πέτρα στην κοιλιά και πως χειρουργήθηκε για την αφαίρεσή της. Το μωρό δόθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες και θα προωθηθεί για υιοθεσία.

Η 10χρονη αρχικά είπε στην αστυνομία και τους ειδικούς πως την είχε βιάσει πολλές φορές τους τελευταίους επτά μήνες ο θείος της, ο οποίος συνελήφθη πρώτος.

Ο 40χρονος δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του.

Κι ενώ όλοι πίστευαν πως εκείνος ήταν ο δράστης- και ο πατέρας του παιδιού- οι εξετάσεις έδειξαν πως το DNA του δεν συνδέεται με αυτό του μωρού. Έτσι η αστυνομία άρχισε και πάλι τις έρευνες αναζητώντας κι άλλους υπόπτους, ζητώντας παράλληλα να επαναληφθούν οι εξετάσεις, για το ενδεχόμενο λάθους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook