Τι απαντάει ο πατέρας 

Έκκληση προς όλους κάνει η μητέρα της 10χρονης Ειρήνης για τον εντοπισμό της κόρης της μετά την απαγωγή από τον πατέρα της στις 3 Σεπτεμβρίου από την Κομοτηνή.

Η 40χρονη Λαρίσα Πασαλίδου περιγράφει μιλώντας στο protothema.gr μια ζωή μαρτύριο στο σπίτι στο οποίο έμενε μέχρι πρότινος με τον πατέρα της 10χρονης.

Όπως λέει ο άντρας της, αρμενικής καταγωγής, ήταν νευρικός και συμπεριφερόταν προς το παιδί αλλά και σε εκείνη αυταρχικά και πολλές φορές γινόταν επιθετικός.  
«Ο άντρας μου δεν άφηνε το παιδί να τρώει ό,τι ήθελε γιατί της έλεγε “κάνει κακό” αλλά δεν άφηνε την κόρη μας να φοράει και ό,τι της άρεσε. Ήταν νευρικός και τις έσπαγε τα παιχνίδια, εάν υπήρχε ένας λεκές πάνω στον πάγκο της κουζίνας ή ήταν σκισμένος ο καναπές, μας άφηνε να κοιμηθούμε έξω από την πόρτα του σπιτιού. Μια φορά είχε τσαντιστεί και μας κλείδωσε έξω από το σπίτι όλη την νύχτα και μέσα εκείνος έσπαγε τα πάντα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Λαρίσα.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο πατέρας της μικρής Ειρήνης τους είχε αναγκάσει να συζούν με την ερωμένη του στο ίδιο σπίτι ενώ ταυτόχρονα τους παρακολουθούσε όλους με κάμερες.

«Τέσσερις μήνες ζούσα εγώ με την Ειρήνη μέσα στο ίδιο σπίτι με την ερωμένη του και εκείνον. Είχε μέσα στο σπίτι κάμερες που λειτουργούσαν 24ώρες το 24ωρο και μας παρακολουθούσε, ενοχλούνταν με το παραμικρό, εάν δεν απαντούσαμε στην ώρα μας στο skype, γινόταν φασαρία» υπογράμμισε απογοητευμένη για τον σύζυγό της. 

Το μαρτύριο μάνας και κόρης ήταν σχεδόν καθημερινό με απαγορεύσεις και επιβολή κανόνων: «Μας απαγόρευε να βγαίνουμε από το σπίτι. Για να ηρεμούμε και να αποφεύγουμε την φασαρία του, καθόμασταν με τις ώρες στο πάρκο, είτε χειμώνας ήταν είτε καλοκαίρι. Άμα δεν έκανα κάτι σωστά, μου είχε επιβάλει να του ζητάω γονατιστή συγγνώμη».

Η μητέρα, που έσπασε την σιωπή της αποκλειστικά στο protothema.gr, τονίζει ότι η 10χρονη δεν της μιλάει καθώς έχει ασκηθεί ψυχολογική βία από τον πατέρα της ενώ υπογραμμίζει ότι η ίδια η Ειρήνη ήταν αυτή που το χειμώνα της ζήτησε να απομακρυνθούν από τον προβληματικό πατέρα και σύζυγο.

«Το παιδί επειδή φοβάται δεν μιλάει. Τον χειμώνα όμως μου ζήτησε από μόνο του να φύγουμε και να πάμε στη γιαγιά του, δηλαδή στη μητέρα μου στην Κομοτηνή. Αναγκάστηκα να παρακαλέσω την μητέρα μου να μου βάλει τα εισιτήρια για να φύγουμε. Για να με αποφύγει, με κατηγορεί ότι εγώ ασχολούμαι με εμπόριο παιδικών οργάνων. Μου έχει κάνει 23 μηνύσεις και με τραβολογούν από αυτόφωρο σε αυτόφωρο, επειδή αυτός έχει δωρεάν δικηγορική κάλυψη από το Κράτος και το εκμεταλλεύεται» τόνισε.

Η 40χρονη μητέρα παρακαλεί όποιον έχει δει το παιδί της να τηλεφωνήσει αμέσως στο 100 ή στο 116000 στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Κάνω έκκληση σε όποιον δει την μικρή μου Ειρήνη να πάρει αμέσως τηλέφωνο στο 100 ή στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στο 116000. Σας παρακαλώ πολύ γιατί η Ειρήνη άθελα της μπορεί να πάθει κάποιο κακό, επειδή ο μπαμπάς της την πιέζει ψυχολογικά. Έχει και την σχολική χρονιά και είναι κρίμα να χάσει το σχολείο της» λέει εμφανώς ταραγμένη η 40χρονη γυναίκα. 

Δείτε τα όσα συγκλονιστικά λέει η μητέρα της 10χρονης Ειρήνης στο protothema.gr

Η μητέρα της 10χρονης Ειρήνης τηλεφωνεί στον άντρα της και τον παρακαλάει να της δώσει την κόρη της να μιλήσει

Τι λέει ο πατέρας:

«Δεν γνωρίζετε την πραγματική αλήθεια. Θέλω να δηλώσω πως ότι λέει η μάνα της Ειρήνης είναι όλα ψέματα. Το παιδί είναι θύμα απόπειρας σωματεμπορίας, αποπλάνησης και άλλα βαριά κακουργήματα. Το παιδάκι δεν θέλει τη μάνα του, μου ζήτησε μόνη της να την πάρω από τη μαμά της και να τη φέρω στην Αθήνα. Έχει φύγει με τη θέλησή της από την Κομοτηνή γιατί φοβάται τη μαμά του. Θέλει να μεγαλώσει και να σπουδάσει στην Αθήνα μαζί με τον μπαμπά της. Επίσης θέλω να πω ότι έχω ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού, την αστυνομία και τον εισαγγελέα για τα βαριά κακουργήματα που διαπράχθηκαν εις βάρος του παιδιού και γνωρίζουν ότι είναι μαζί μου, η Ειρήνη» δήλωσε στο protothema.gr ο Ρόμπερτ Ζαχάρωβ, πατέρας της μικρής Ειρήνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook