Η 39χρονη βρέθηκε κρεμασμένη στο δωμάτιό της

Μία διεμφυλική γυναίκα, η 39χρονη Zoe O’Brien ασχολούνταν για χρόνια με τον χώρο του BDSM και την πρακτική σαδομαζοχιστικών ερωτικών πράξεων, τα οποία μαγνητοσκοπούσε. Ένα από τα ιερά δισκοπότηρα στον χώρο των ακραίων σεξουαλικών πρακτικών είναι η ερωτική ασφυξία.

Η 39χρονη, ήταν μόνη της όταν αποφάσισε να εκτελέσει αυτό-ερωτική ασφυξία στον εαυτό της, καταγράφοντας μάλιστα τη σεξουαλική σκηνή στην κάμερά της. Η πρακτική αυτή ωστόσο είναι από τις πλέον επικίνδυνες μιας και αν ο συμμετέχων δεν σταματήσει έγκαιρα ενδέχεται να απαγχονιστεί. Κάτι που έγινε στην περίπτωση της O’Brien

Η τοπική αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα της άτυχης γυναίκας όταν ειδοποιήθηκε από τον ανήσυχο σπιτονοικοκύρη της ότι είχε εξαφανιστεί και έστειλε ένα περιπολικό για να ελέγξει το σπίτι της. Μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο της 39χρονης, οι αστυνομικοί αντίκρισαν το άψυχο κορμί της να κρέμεται από μια αγχόνη μπροστά από ένα τρίποδο όπου πάνω βρισκόταν τοποθετημένη μια κάμερα.

Από τον τρόπο που ήταν στημένα τα αντικείμενα, η κάμερα και τα βιβλία για την ερωτική ασφυξία, το δικαστήριο στο Μπράιτον του Ηνωμένου Βασιλείου απέκλεισε την ανθρωποκτονία ή την αυτοκτονία.

Η «σεξουαλική ασφυξία» (ή η μέθοδος αυτοΐκανοποίησης της «αυτό-ερωτικής ασφυξίας») είναι μία πανάρχαια και ακραία μέθοδος που χρησιμοποιείται από ριψοκίνδυνους που αναζητούν την οργασμική ολοκλήρωση που όμοιά της δεν έχει συναντήσει κανείς και καμιά.

Επιστημονικά η σεξουαλική ή ερωτική ασφυξία προκαλείται από την πίεση της αρτηρίας της καρωτίδας η οποία μεταφέρει αίμα προς τον εγκέφαλο πλούσιο σε οξυγόνο. Από τη στιγμή που η αρτηρία αυτή φράξει (σε περίπτωση στραγγαλισμού για παράδειγμα), η ξαφνική έλλειψη οξυγόνου προς τον εγκέφαλο καθώς και η συσσώρευση διοξειδίου του άνθρακα μπορεί να προκαλέσει ένα αίσθημα ευφορίας το οποίο όταν συνδυαστεί με την στιγμή του οργασμού καθιστά την «έκρηξη» ευχαρίστησης όμοια με εκείνη της χρήσης κοκαΐνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook