Άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε τις προάλλες σε γνωστό κατάστημα εστίασης στην Πάτρα κατά την διάρκεια της δεξίωσης γάμου.

Το γλέντι ξεκίνησε με την άφιξη του ζευγαριού στο κέντρο ωστόσο από πολύ νωρίς άρχισε μια απίστευτη «μουρμούρα» για τις μουσικές επιλογές. Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να προβλέψει την συνέχεια. Κάποια στιγμή και ενώ η ώρα ήταν περασμένη ορισμένοι εκ των καλεσμένων ξεκίνησαν την λεκτική «επίθεση» κατά του dj για τα τραγούδια που έβαζε να χορέψουν.

Έλα ντε όμως που ήταν κολλητός φίλος του γαμπρού ο οποίος τα πήρε άγρια στο … κρανίο! Άρχισε να φωνάζει και να βρίζει κάποιους από τους προσκεκλημένους. Μετά τις φωνές ήρθαν οι μπουνιές και οι κλωτσιές.

Ο γαμπρός ως ταύρος εν υαλοπωλείω, κλωτσούσε τα τραπέζια και χτυπούσε με μπουνιές τους τοίχους. Άπαντες είχαν μείνει «κάγκελο» με την αντίδραση του νεόνυμφου. Ο οποίος δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό. Κάποια στιγμή βούτηξε όχι το καπελάκι του αλλά το … σακάκι του και ως ένας άλλος… Γιώργος Κωνσταντίνου απείλησε ακόμα και με διαζύγιο…!

Ευτυχώς μετά από αρκετή ώρα και με την συνδρομή των ψυχραιμοτέρων ηρέμησε  και το γλέντι συνεχίστηκε έστω και… κακήν κακώς

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook