Ο γνωστός ηθοποιός επιτίθεται λεκτικά στη Ρωσία σε ένα δίλεπτο βίντεο – Τι απαντά το Κρεμλίνο

Σε ένα «περίεργο» κάλεσμα προς τον Τραμπ προχώρησε ο Μόργκαν Φρίμαν. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε λόγο για επίθεση που δέχονται οι ΗΠΑ από τη Ρωσία και τον Πούτιν και καλεί τον Αμερικανό Πρόεδρο να απευθυνθεί στον αμερικανικό λαό και να σώσει τη δημοκρατία.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίζεται σε ένα δίλεπτο βίντεο να επιτίθεται λεκτικά στη Ρωσία και στον Πούτιν αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Σκεφτείτε ένα σενάριο, το οποίο δεν είναι σενάριο, ένας πρώην κατάσκοπος της KGB, οργισμένος με την κατάλυση της πατρίδας του, να ανεβαίνει στην εξουσία, να γίνεται πρόεδρος της χώρας του και να σχεδιάζει την εκδίκησή του. Και σαν πρώην κατάσκοπος χρησιμοποιεί κυβερνοπόλεμο για να καταλύσει τις δημοκρατίες. Χρησιμοποιεί τα social media για προπαγάνδα και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Η Ρωσία κάνει επίθεση στον ορκισμένο της εχθρό, τις ΗΠΑ.

Καλώ τον κύριο Τραμπ να μιλήσει απευθείας στους πολίτες των ΗΠΑ και να πει την αλήθεια. Ότι δεχθήκαμε επίθεση από τη Ρωσία και ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το τι έχει συμβεί. Το οφείλουμε στους χιλιάδες στρατιώτες μας που έχουν πολεμήσει και έχουν πεθάνει, καθώς και στις μελλοντικές γενιές. Εδώ και 241 χρόνια η αμερικανική δημοκρατία είναι ένα λαμπρό παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο».

Το Κρεμλίνο από την πλευρά του δεν άφησε πάντως ασχολίαστο το βίντεο του γνωστού ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς τον «συναισθηματικό, αυτοεξόριστο και μακαρθιστή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook