Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά έστω κι έτσι ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός επικράτησε 1-0 του Αχαρναϊκού, μπαίνοντας ιδανικά στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και στη νέα προσπάθεια που κάνει.

Στο πρώτο ημίχρονο το άγχος ήταν εμφανές στους παίκτες του Γιώργου Πετράκη, που άρχισαν να “λύνονται” περίπου μετά το 35′. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είχαν σαφώς πολύ καλύτερη εικόνα και κατάφεραν με το πέναλτι που κέρδισε ο Λεμονής και μετουσίωσε σε γκολ ο Ξύδας (64′) να πάρουν τη νίκη. Ο Αχαρναϊκός χωρίς να απειλήσει είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 82′, αλλά ο Μπεκατώρος αστόχησε σε πέναλτι.

Οι φάσεις του αγώνα
11′ Πάσα του Αρώνη σουτ του Καναβέτα άουτ.
30′ Σουτ του Βρεττού μπλοκάρει ο Λαμπίρης.
43′ Σέντρα του Τασιούλη γυριστή κεφαλιά του Παντελάκη άουτ.
63′ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Κουναλάκης καταλογίζει πέναλτι για μαρκάρισμα του Κυριαζόπουλου πάνω στον Λεμονή.
64′ ΓΚΟΛ: Ο Ξύδας εκτέλεσε εύστοχα την παράβαση για το 1-0.
82′ ΠΕΝΑΛΤΙ: Σε σέντρα του Μπεκατώρου ο Κουναλάκης καταλογίζει πέναλτι για χέρι του Παντελάκη. Το εκτελεί ο Μπεκατώρος στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Παπαδάκης-Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες κάρτες: Χαραλαμπόπουλος (31′), Μπεκατώρος (49′), Παπασάββας (57′), Βρεττός (57′), Τόλι (76′), Μεντής (77′), Παντελάκης (82′)

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (78′ Ντάγκρας), Βρεττός (86′ Χαλκιαδάκης), Τασιούλης (73′ Σελινιωτάκης), Ξύδας.

Αχαρναϊκός (Πέτρος Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεντής, Μεγαλοοικονόμου, Αφράτης, Αρώνης, Παπασάββας, Μπεκατώρος, Χαραλαμπόπουλος (54′ Τουγλής), Σταμούλης (79′ Κασβιρόπουλος), Χίλαρι, Καναβέτας (20′ λ.τρ. Κυριαζόπουλος).


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook