Μία απίστευτη ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από… ανήλικο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω των λεπτομερειών από την πολύκροτη δίκη που έχει σοκάρει τη Μεγάλη Βρετανία.

Σε ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρεται πως η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών τα είχε αφήσει να διαβιούν σε άθλιες συνθήκες καθώς τα είχε εγκαταλείψει μόνα τους σε συνθήκες απόλυτης στέρησης.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως ο 13χρονος βίασε τους δύο αδερφούς του, 6 και 7 ετών, και τη 10χρονη αδερφή του στο Gloucestershire. Τα παιδιά ζούσαν χωρίς όρια και κανόνες και δεν γνώριζαν τη διαφορά μεταξύ σωστού και λάθους όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Philip Warren.

Τα αδικήματα έγιναν μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 και Μαΐου 2016 ενώ ο 13χρονος παραδέχτηκε έξι αδικήματα εναντίον των δύο αδερφών του και της 10χρονης αδερφής του.

Ο δικαστής ανέφερε στον 13χρονο πως αν ήταν μεγαλύτερος θα πήγαινε φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Η συμπεριφορά σου έχει κάνει την αδερφή σου ιδιαίτερα λυπημένη. Καταλαβαίνεις τώρα ότι αυτό που έκανες ήταν λάθος;».

Σε σχόλια της έδρας αποκαλύφθηκε το εύρος της οικογενειακής τραγωδίας καθώς επισημάνθηκε πως ο πατέρας των παιδιών δεν πήγαινε συχνά να τα δει και όταν το έκανε ήταν αρκετά σκληρός απέναντι τους.

«Δεν έχω αμφιβολία πως η έλλειψη κανόνων στο σπίτι και η αμέλεια που υποφέρατε ήταν οι κυριότεροι λόγοι που συμπεριφέρθηκες έτσι. Ήταν πολύ δύσκολη παιδική ηλικία για όλους σας. Είναι καθήκον μου να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά και θα μάθεις γιατί είναι λάθος. Τώρα μπορείς να επιστρέψεις στους θετούς γονείς σου και να μείνεις μαζί τους μέχρι να ενηλικιωθείς υπό την επίβλεψη ομάδας παραβατικότητας νέων», είπε ο δικαστής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook