Τελειωμό δεν έχουν οι κλοπές και φθορές αυτοκινήτων στο χώρο στάθμευσης του Βενιζελείου Νοσοκομείου

Για μια ακόμα φορά εργαζόμενος του Βενιζελείου πέφτει θύμα κλοπής του ΙΧ αυτοκινήτου του που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Αυτή τη φορά θύμα ήταν γιατρός της χειρουργικής κλινικής του οποίου το όχημα παραβίασαν, σπάζοντας τα τζάμια και κλέβοντας από το εσωτερικό εξοπλισμό.

Το φαινόμενο έχει γίνει πλέον μάστιγα, αφού επιτήδειοι κλέβουν οχήματα στον χώρο, συνεχώς και ανενόχλητοι αφού δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση για τη φύλαξη του χώρου και την προστασία της περιουσίας του προσωπικού του νοσοκομείου αλλά και των επισκεπτών.

Μια οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου η οποία τονίζει ότι παρά τις εκκλήσεις για προστασία δεν έχει γίνει το παραμικρό και προειδοποιεί ότι είναι η τελευταία φορά που αντιδρά με κόσμιο τρόπο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης:

“Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του υπερηφανεύονταν για το έργο και τις αναπτυξιακές τους προτεραιότητες, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, γιατρός της Χειρουργικής Κλινικής που εφημέρευε, έπεφτε θύμα κλοπής και φθοράς της προσωπικής του περιουσίας, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Ταυτόχρονα είμαστε σίγουροι οτι κανένα απο τα αυτοκίνητα που μετέφεραν δυο μέρες τώρα τους υψηλούς προσκεκλημένους δεν έπαθε την παραμικρή γραντζουνιά, καθώς όλη η αστυνομική δύναμη ήταν απο πάνω τους.

Και ξαναλέμε για τελευταία φορά: Αφού η διοίκηση δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα σήμερα ας μας δώσει την άδεια να το λύσουμε εμείς οι ίδιοι μόνοι μας. 

Είναι η τελευταία φορά που χειριζόμαστε το γεγονός με κόσμιο τρόπο”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook