Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23/9/2017 και θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 26/9/2017.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει ότι στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «Αποκατάσταση ασφαλτικών τομών και οδοστρωμάτων εργασιών συνεργείων ΔΕΥΑΧ έτους 2017-2018» και μέσω του αναδόχου ΙΡΙΔΑΝΟΣ Α.Τ.Ε., θα προβεί σε εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτικού τάπητα στην οδό Ακρωτηρίου στη περιοχή της Χαλέπας της Δ.Ε. Χανίων του Δήμου Χανίων.

Στο μεν ρεύμα ανόδου η αντικατάσταση θα αφορά το τμήμα από την οδό Πύργου έως την οδό Ριζηνίας, συνολικού μήκους περίπου 500 μέτρων και στο δε ρεύμα καθόδου η αντικατάσταση θα αφορά το τμήμα από την οδό Μαρκαντωνάκη έως το ύψος του πρατηρίου καυσίμων Shell, συνολικού μήκους περίπου 100 μέτρων.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23/9/2017 και θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 26/9/2017.

Για την κυκλοφοριακή μελέτη, σήμανση και για όλα τα μέτρα ασφαλείας, υπεύθυνη είναι η ανάδοχος εταιρία.

Πιο συγκεκριμένα, για τις ανάγκες του ανωτέρου έργου, θα ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Α)  Για την αποκατάσταση του ασφαλτικού τάπητα στο ρεύμα ανόδου όπου οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν Σάββατο 23/9/2017 και Κυριακή 24/9/2017 από 07:00 έως 19:00 θα ισχύουν:
1. Απαγόρευση Κυκλοφορίας παντός τροχοφόρου οχήματος στο ρεύμα ανόδου της οδού Ακρωτηρίου από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την οδό Ριζηνίας.
2. Εκτροπή κυκλοφορίας (τροχοφόρων οχημάτων) του ρεύματος ανόδου προς Ακρωτήρι μέσω των οδών Δαγκλή (Πλατεία Κατσαμπά), Χαλέπας και Προφήτου Ηλία.
3. Μονοδρόμηση της ανώνυμης οδού και της οδού Επ. Βιρβιδάκη με κατεύθυνση εισόδου μόνο την οδό Ακρωτηρίου.
4. Τα οχήματα που διέρχονται από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως με πορεία το Ακρωτήρι, θα εκτρέπονται  μέσω των Οδών Κοζάκου, Ρωμανού και Προφήτη Ηλία.

Β) Για την αποκατάσταση του ασφαλτικού τάπητα στο ρεύμα καθόδου όπου οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25/9/2017 και την Τρίτη 26/9/2017, θα ισχύει η στένωση της λωρίδας από την οδό Μαρκαντωνάκη έως το ύψος του πρατηρίου καυσίμων Shell.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα των ανωτέρω ημερομηνιών, η κυκλοφορία θα συνεχιστεί κανονικά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται υπό την σήμανση της συνημμένης μελέτης, όπως εγκρίθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση – Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν το αντίστοιχο διάστημα, όμως για λόγους ασφαλείας των διερχομένων αλλά και των εργαζομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου, επιβάλλεται η τήρηση της σχετικής απαγόρευσης και ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook