Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας:

“Η φιέστα μετατράπηκε σε φιάσκο

Με το σύνθημα «καλώς όρισες πρωθυπουργέ του Τρίτου-Νεοφιλελεύθερου Μνημονίου» υποδέχθηκαν οι φορείς, τοπικές δυνάμεις μαζί με τα μέλη και τους φίλους της ΛΑΕ τον Αλέξη Τσίπρα στο «Αναπτυξιακό Συνέδριο» – κυβερνητική φιέστα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα «δρακόντεια» και πρωτόγνωρα για πολιτική ομιλία, αστυνομικά μέτρα και το πλήθος των αστυνομικών δυνάμεων που κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης με κλούβες, σχοινιά και σιδερένια κιγκλιδώματα και προσπάθησαν να κρατήσουν τους διαμαρτυρόμενους –πολίτες, φορείς και πολιτικές οργανώσεις- μακριά από το χώρο διεξαγωγής του «συνεδρίου».

Αλγεινή εντύπωση και σχόλια για τη «δημοκρατία τους» και συγκρίσεις με το παρελθόν προκάλεσε ο έλεγχος των εισερχομένων στο χώρο του «συνεδρίου» με ανιχνευτές μετάλλου που θύμιζε αεροδρόμιο.

Η έντονη αστυνομοκρατία και η όλη διαδικασία δείχνουν ότι η φιέστα της κυβέρνησης κατέληξε σε φιάσκο. Άλλωστε, οι αντιλαϊκές πολιτικές που προωθεί η κυβέρνηση, δεν μπορούν να εφαρμοστούν, χωρίς τη φίμωση και τον αποκλεισμό όσων πλήττονται και αντιδρούν σε αυτές”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook