Βουβός ο πόνος στις κηδείες των άτυχων παιδιών. Οι σμηνίτες είχαν πάρει άδεια από τη μονάδα τους και σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα…

Το τελευταίο αντίο στους δύο σμηνίτες που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, λένε συγγενείς και φίλοι τους στην Αιτωλοακαρνανία. Η κηδεία του Λεωνίδα Ζαχαράκη τελείται αυτή την ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Δοκιμίου, ενώ η σορός του βρίσκεται σην εκκλησία από τις 10.30 όπου αγαπημένα του πρόσωπα, φίλοι και συναθλητές  ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας και συγγενικά του πρόσωπα που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο αγαπημένος τους Λεωνίδας «έφυγε». Ένα παιδί που έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα του Απόλλωνα Δοκιμίου και είχε κερδίσει με τη συμπεριφορά του, τους πάντες. Όπως έλεγαν στο LiveNews άνθρωποι που τον έζησαν ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων από μια εξαιρετική οικογένεια. Σπούδασε και έκανε όνειρα για το μέλλον του.

Ο πόνος στην εκκλησία βουβός. Λόγια παρηγοριάς για τους γονείς και τους στενούς συγγενείς του άτυχου Λεωνίδα δεν υπάρχουν αυτές τις δύσκολες ώρες. Σοκαρισμένοι και πολλοί σμηνίτες που ήξεραν τα δύο παιδιά που σκοτώθηκαν και τον φίλο τους που τραυματίστηκε στο φοβερό τροχαίο…     

Η κηδεία του Λεωνίδα Χολέβα  τελείται από Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Στρογγυλοβουνίου. Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το πρωί στην Ε.Ο Βόνιτσα-Αμφιλοχία, στα Παλιάμπελα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 3 σμηνίτες που υπηρετούσαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου, συγκρούστηκε με φορτηγό, που οδηγούσε Αγρινιώτης  με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο νέοι.

Ο 25χρονος Λεωνίδας Ζαχαράκης, ο 19χρονος  Λεωνίδας Χολέβας και ο 20χρονος που βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του Fiat, είχαν πάρει άδεια για να επισκεφθούν τους αγαπημένους τους. Έφυγαν από το αεροπορικό απόσπασμα Αγρινίου, όπου υπηρετούσαν, με προορισμό τα σπίτια τους. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook