Ο πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία με αφορμή την παρουσία του στα Χανιά και λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο καιρό και να κάνει μια βόλτα στο λιμάνι για να απολαύσει τον καφέ του στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων.

Λίγο μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίας του Φόρουμ για την καθαρή ενέργεια στα ευρωπαϊκά νησιά που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΜ και στο οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε βόλτα στην ανατολική πλευρά του ενετικού λιμανιού και όπως ήταν αναμενόμενο συνομίλησε με πολίτες και κυρίως επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Από τους πρώτους ωστόσο που απευθύνθηκαν στον πρωθυπουργό, ήταν ένας πιτσιρικάς με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε selfie φωτογραφία, ενώ στη συνέχεια συνομίλησε με εργαζόμενους και ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στο λιμάνι ρωτώντας τους κυρίως για το επίπεδο της κίνησης φέτος και για το κατά πόσο έμειναν ικανοποιημένοι.

 

 

Κατά τη διάρκεια της βόλτας ο πρωθυπουργός έτυχε να συνομιλήσει και με τουρίστες, οι οποίοι του είπαν ότι έρχονται από τον Καναδά και τη Χιλή και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την Ελλάδα.

 

Στη συνέχεια τον πρωθυπουργό πλησίασε ένας Γάλλος τουρίστας ο οποίος τον ρώτησε να μάθει ποια είναι η άποψή του για τον Μακρόν με τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για καλή συνεργασία της Ελλάδας με τη Γαλλία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook