Ένα ξεχωριστό event στα Χανιά, για τα 30 χρόνια της NOMINATION ITALY. Ανακαλύψτε τη νέα collection 2017, φτιάξτε τη δική σας ιδιαίτερη δημιουργία και ίσως να είστε ένας ή μια από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα μοναδικό βραχιόλι Νomination!

Τα 30 χρόνια NOMINATION ITALY είναι γεγονός και τα γιορτάζουμε στα Χανιά, στο κατάστημα Dazz, στην οδό Τσουδερών 22, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να γιορτάσουμε, πίνοντας αυθεντικό ιταλικό prosecco και γνωρίζοντας τη μεγάλη συλλογή των κοσμημάτων Nomination, από κοντά.

Δημιουργήστε το δικό σας βραχιόλι, με στοιχεία από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό 18k, με πολύτιμες πέτρες και ιταλική φινέτσα.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Για τον εορτασμό των 30 χρόνων της NOMINATION και μόνο για το βράδυ της 29 Σεπτεμβρίου, το κατάστημα DAZZ θα προσφέρει, με την αγορά δύο στοιχείων, δωρεάν τη βάση του βραχιολιού.

Επίσης θα γίνει κλήρωση όπου θα υπάρξουν 10 τυχεροί που θα κερδίσουν από ένα βραχιόλι NOMINATION.

Nomination Italy: Το μεγαλείο της ιταλικής φινέτσας σε ένα κόσμημα

“I wanted to create a precious bracelet for everyone”.

 Ήθελα να δημιουργήσω ένα μοναδικό και ιδιαίτερο βραχιόλι για όλους”, είναι τα λόγια του Paolo Gensini, για την εταιρεία Nomination, που δημιούργησε πριν 30 χρόνια.

Ο Paolo Gensini, υπήρξε πρωτοπόρος στην ιδέα το να μπορέσει κάποιος να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό βραχιόλι, με στοιχεία που ενώνονται το ένα με το άλλο, στοιχεία φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διακοσμημένα με χρυσό 18κ, ασήμι 925 και πολύτιμες πέτρες.

Βραχιόλια μοναδικά με Ιταλική φινέτσα, που προσφέρουν απεριόριστες επιλογές στιλιστικών εφαρμογών.

Με την Nomination υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας βραχιολιών με χιλιάδες συνδυασμούς, χάρη στις επιλογές στοιχείων που προσφέρουν νέους τρόπους για να συνδέονται και να φοριούνται.

Έτσι αποφασίσαμε και εμείς, η εταιρεία Dazz, να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας με την Nοmination για να μπορέσουν οι αγαπητοί μας πελάτες να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο μοναδικό και λαμπερό βραχιόλι με τα σύμβολα που διαθέτει η Nomination, σε προσιτή τιμή αλλά που να εκφράζει και τον καθένα ξεχωριστά σύμφωνα με την προσωπικότητα τους, τα ενδιαφέροντα και τα αγαπημένα πρόσωπα που είναι δίπλα τους.

Είμαστε σίγουροι πως θα σας εκπλήξουν τα βραχιόλια τόσο με την ομορφιά τους όσο και με τις τιμές τους.

Σας ευχαριστούμε,  

DAZZ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook