Έμπνευση ή κακογουστιά;

Έκκληση στους πολίτες να σταματήσουν να την καλούν για έναν υποτιθέμενο αποκεφαλισμένο άνδρα, χτυπημένο από γκαραζόπορτα, απηύθυνε η αστυνομία της κομητείας Greene στο Τενεσί.

Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται για πραγματικότητα αλλά για μια τρομακτικά ρεαλιστική- και λίγο πρόωρη- «διακόσμηση» για το Halloween.

Το αστυνομικό τμήμα έλαβε, όπως γράφει το BBC, πολλές κλήσεις για έναν «άνθρωπο που έχει πέσει στο έδαφος κι έχει αφήσει ματωμένα αποτυπώματα στην γκαραζόπορτα».

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ανακάλυψαν πως επρόκειτο για μια κούκλα γεμισμένη με άχυρο.

«Προσοχή σε όλους! Όσοι οδηγείτε στην περιοχή Chuckey Pike στην κομητεία  Greene: Αυτό είναι διακόσμηση για το Halloween! Μην καλείτε την άμεση δράση για κάποιο πτώμα. Καλύτερα να συγχαρείτε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για τη διακόσμηση» έγραψε η αστυνομία στο Facebook.

Οι αντιδράσεις πάντων των σχολιαστών ποικίλαν. Άλλοι συνέχαιραν όποιον σκέφτηκε αυτή τη φάρσα και την υλοποίησε τόσο ρεαλιστικά, άλλοι όμως έλεγαν πως είναι θέαμα ακατάλληλο για μικρά παιδιά.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο, το Halloween είναι από τις πιο δημοφιλείς γιορτές στις ΗΠΑ. Πέρσι, οι Αμερικανοί ξόδεψαν 8,4 δισ. δολάρια για τη γιορτή αυτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook