Το απίστευτο post που εξόργισε το διαδίκτυο

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα social media και όχι μόνο, η χυδαία ανάρτηση του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου στο facebook για την μικρή Νεφέλη που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η περιπέτεια της 10χρονης,  συγκίνησε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν γρήγορα τα χρήματα, ώστε η μικρή να ταξιδέψει στην Ιταλία και να υποβληθεί σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, ο Χατζηστεφάνου εύχεται ούτε λίγο ούτε πολύ “ψόφο” στο κοριτσάκι και στους γονείς της και γίνεται για άλλη μια φορά ένας από τους πιο αντιπαθητικούς ανθρώπους του διαδικτύου.

Η ανάρτησή του ως έχει: «Πάσχει το παιδί σου από κάποια αρρώστια? Δεν έχεις λεφτά να το θεραπεύσεις? Ας πρόσεχες αγαπούλα, τράβα να πεις το παραπονεμένο δραματάκι σου στον Υπουργό Υγείας ο οποίος τρώει τα φράγκα των ταμείων σε κόκες και πουτάνες. Αυτό μου έλειπε τώρα να τσοντάρω για τα γαμησιάτικα των καθαρμάτων που ψηφίζετε. Ψόφος σε όλους σας ανεξαιρέτως.»

Και συνέχισε: «Χωρίς την ελάχιστη αναστολή ή ενοχή, καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο παρά να ζήσει με τέτοια σκουπίδια για γονείς και σε τέτοιο βόθρο σαν τα κάτω Βλακάνια, εκεί όπου οι ηλίθιοι χειροκροτούν τους δήμιους τους και μετά εκλιπαρούν για κάνα φράγκο μπας και έχουν να πληρώσουν την κάσα στην κηδεία τους. Στο μ@υνί μου το προβληματάκι σας λέμε, είστε άξιοι της μοίρας σας».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook