Πρωταθλητής των… φιλικών θα αναδειχθεί έτσι όπως πάει ο ΟΦΗ, αφού πέτυχε την 8η νίκη του σε 11 ματς, έχει και τρείς ισοπαλίες και παραμένει αήττητος, επικρατώντας με 3-1 της Παλιαόχωρας στο ΒΑΚ.

Ο ΟΦΗ, που περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, υποδέχθηκε την νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, Παλαιόχωρα Χανίων σε φιλικό ματς στο ΒΑΚ σε μία αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών και επικράτησε με 3-1 πετυχαίνοντας μία ακόμα φιλική νίκη. Πάντως η νεοφώτιστη ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο έβαλε αρκετά δύσκολα στον ΟΦΗ – κάτι που το παραδέχτηκε και ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα. 

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου παραμένει αήττητη στα φιλικά αφού μετράει οκτώ νίκες και τρείς ισοπαλίες σε έντεκα ματς.

Τα γκολ για την Ηρακλειώτικη ομάδα, που ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, σημείωσαν οι Μάρτος, Χαντί με πέναλτι και Ογκμποε. Για την Παλαιόχωρα σκόραρε ο Ζαϊμίδης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ζιαμπάρης (22’ λ.τ. Ρούσσος), Κοιλιάρας (60’ Παπατόλιος), Κομεσίδης (60’ Σιώπης), Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (60’ Πουρτουλίδης), Ορτέγκα (79’ Πλευράκης), Μάρτος (46’ Χαντί), Κουτσιανικούλης (60’ Ογκμποε), Μάνος (46’ Κουσκουνάς).

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός (73’ Γύπαρης), Καζαντζίδης (65’ Παπαδόπουλος), Σαμαράς, Θεοδωράκης, Κορνελάτος, Αντ. Μανουσάκης (85’ Μάστορας), Κερμενίδης, Μαζιώτης (75’ Κουλούρης), Δρακάκης (86’ Καρανάκης), Δ. Μανουσάκης (70’ Ζαϊμίδης), Αθανασόπουλος (60’ Τζαγκαράκης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook