Μεγάλη τιμή για τα ραδιόφωνα της οικογένειας Χαλαμπαλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, καθώς στη 2η απονομή των Regional Media Awards 2017 που διοργάνωσε η Bοussias Communications, τα παραπάνω μέσα διακρίθηκαν ανάμεσα σε όλα τα περιαφερειακά μέσα της χώρας. 

To Love Radio Κρήτης 102,8 βραβεύτηκε στις κατηγορίες Creative / Advertising για την πρώτη εν πλω ραδιοφωνική εκπομπή κρουαζιέρα τον Ιούνιο του 2017 με τη Celestyal Cruises και στη κατηγορία Vertical Content / ειδικές θεματικές εκπομπές για τα Love Stories 14 καλλιτεχνών στις 14 Φεβρουαρίου 2017 σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ενώ ο 92,5 Πένα fm βραβεύτηκε επίσης με χρυσό βραβείο στη κατηγορία Design / Imaging για το λογότυπο και τα ραδιοφωνικά του σήματα. 

Όπως δήλωσε ο διευθυντής των μέσων, κ. Γιάννης Βασιλόπουλος, μας αρέσει η εξωστρέφεια, μας αρέσει να πρωτοτυπούμε και να λαμβάνουμε υπόψη μας τις επιθυμίες των ακροατών του τόπου μας. Το ζητούμενο είναι, εκτός από το ένστικτο μας, να ακούμε τους ακροατές μας, για  να μας ακούν και αυτοί με τη σειρά τους…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook