Ένας άνδρας γύρω στα 20 ετοιμαζόταν να πηδήξει από μία γέφυρα στο Waltham Cross όταν δύο 12χρονοι που περνούσαν από το σημείο, κατάφεραν να τον πείσουν να μην το κάνει.

Οι δύο νέοι μόλις είδαν τον άντρα να ετοιμάζεται να πηδήξει από την γέφυρα τον κράτησαν με όλη τους τη δύναμη για να μην το κάνει.

Όπως ανέφερε το Hertfordshire Mercury, που μίλησε με μία άλλη γυναίκα που βρέθηκε επίσης στο σημείο, την Joanna Stammers, ένα από τα δύο αγόρια που κρατούσαν τον άντρα για να μην πηδήξει με όλη τους τη δύναμη, του φώναξε: «Μην το κάνεις, είμαι νέος».

Μπορεί κάποια άλλα παιδιά της ηλικίας τους να είχαν προσπεράσει τον άντρα, αλλά τα δύο παιδιά έτρεξαν στο σημείο και προσπάθησαν να τον μεταπείσουν.

«Είδα αυτά τα μικρά αγόρια να τον κρατάνε και να έχουν πέσει πάνω του με όλη τους τη δύναμη, οπότε έτρεξα εκεί και έβαλα τα χέρια μου μέσα από τα κάγκελα ώστε να τον κλειδώσω με το χέρι μου. Το αγόρι χαλάρωσε όταν ανέλαβα, αλλά ήταν ταραγμένο. Σκεφτόμουν ότι χρειάζεται θεραπεία επειδή είχε τη ζωή κάποιου στα χέρια του και αν τον είχε αφήσει θα είχε πεθάνει. Ο άντρας που δεν ήθελε πια να ζήσει, έκλαιγε και όταν του είπα “σε παρακαλώ, μην μας το κάνεις αυτό”, μου είπε “τότε, αφήστε με και φύγετε”.», είπε η Stammers.

Έπειτα ανέλαβε η αστυνομία και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook