Έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που ισχυρίζονται ότι επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς για την «ειρηνική συνύπαρξη τους»

Την ειρηνική συνύπαρξη δυνάμεων του αμερικανικού στρατού με τους τζιχαντιστές, στη Συρία, αποκαλύπτουν αεροφωτογραφίες που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Russia Today, στις αεροφωτογραφίες φαίνονται θωρακισμένα οχήματα τύπου Hummer των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού, σε σημεία τα οποία είχαν οχυρωθεί προηγουμένως από τζιχαντιστές στην Συρία.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ακόμα η άποψη του ρωσικού υπουργείου άμυνας ότι «παρά το γεγονός ότι τα αμερικανικά προπύργια βρίσκονται στις περιοχές ISIS, δεν έχει διοργανωθεί περιπολικός έλεγχος». Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τους Ρώσους ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες «που βρίσκονται σε περιοχές κατεχόμενες από τρομοκράτες, νιώθουν απόλυτα ασφαλείς»! 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει επικίνδυνα το «θερμόμετρο» στις σχέσεις μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) και Ρωσίας, καθώς η Μόσχα εκτόξευσε ευθείες απειλές εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων στη Συρία.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε πρόσφατα πως αν οι δυνάμεις της στη Συρία προκληθούν από τους Αμερικανούς στρατιώτες που υποστηρίζουν τους Σύρους μαχητές της Αλ Νούσρα και άλλων γκρουπ, κυρίως Κούρδων, θα προβούν σε εκτεταμένους βομβαρδισμούς των περιοχών αυτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook