Τελευταίες προβολές σε Προφήτη Ηλία, Άνω Ασίτες και Γούρνες Τεμένους

Ολοκληρώνονται οι προβολές του Cinema On The Road που ξεκίνησαν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και έδωσαν την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν εξαιρετικές ταινίες του ελληνικού και του ξένου κινηματογράφου. Συνολικά το Cinema On The Road πέρασε από 32 πλατείες, γειτονιές και οικισμούς του Ηρακλείου σε διάστημα δύο μηνών. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Εθελοντισμού και της ΔΗΚΕΗ έδωσε την δυνατότητα στους Ηρακλειώτες να περάσουν όμορφα καλοκαιρινά βράδια.

Έτσι, μία ακόμα προβολή θα πραγματοποιηθεί στον οικισμό του Προφήτη Ηλία, στην πλατεία, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:30 με την ταινία «Η ζωή είναι ωραία με τα μάτια κλειστά» σε σκηνοθεσία Νταβίντ Τρουέμπα. Πρόκειται για μία ταινία που δανείζεται τον τίτλο της από το «strawberry fields for ever» των Beatles και είναι εξίσου τρυφερή, νοσταλγική και όμορφη.

Η προτελευταία προβολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Ασιτών, με μία ταινία από τον Ελληνικό Κινηματογράφο.

Η τελευταία προβολή του Cinema On The Road θα πραγματοποιηθεί στις Γούρνες Τεμένους, στην πλατεία, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 και πάλι με μία ταινία από τον ελληνικό κινηματογράφο. Η είσοδος στις προβολές για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook