Αγαπούσε τα φίδια και είχε αρκετά ως κατοικία στο σπίτι που έμενε μαζί με τους γονείς του – Ένας πύθωνας βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του

Γρίφος παραμένει, προς το παρόν, ο ξαφνικός θάνατος του 31χρονου Νταν Μπράντον από το Χάμσαϊρ στη Βρετανία. Ο νεαρός άντρας, λάτρης των φιδιών, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στις 25 Αυγούστου, ενώ ένας από τους πύθωνες που είχε ως κατοικίδιο, τριγύριζε μέσα στο δωμάτιο.

Ο Μπράντον αγαπούσε τα φίδια, τις αράχνες, τα πουλιά και ό,τι είχε να κάνει με την άγρια ζωή. Συχνά ανέβαζε στα social media φωτογραφίες με τους πύθωνες του, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο πύθωνας Βιρμανίας, ένα φίδι που μπορεί να ξεπεράσει σε μήκος τα 7 μέτρα και είναι αυτό που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό, αν και παραμένει άγνωστο πώς διέφυγε από τον χώρο του.

Πηγή από την αστυνομία δήλωσε στην εφημερίδα Sun πως διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του θανάτου του Νταν Μπράντον και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθεί αν ο πύθωνας έχει σχέση με τον απροσδόκητο θάνατο του 31χρονου ή αν αυτός οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Παρόλο που ο Μπράντον έφερε σοβαρά τραύματα στο σώμα του, ένας φίλος του δήλωσε ότι θεωρεί πως ο πύθωνας δεν έχει σχέση με τον θάνατο του νεαρού άντρα. Εκπρόσωπος από την «Οργάνωση για την Διάσωση των Ερπετών του Σάρεϊ και του Χάμσαϊρ» ανέφερε πως «οι πύθωνες σκοτώνουν μόνο ό,τι τρώνε» και υποστήριξε ότι στη Βρετανία δεν έχει καταγραφεί ποτέ θάνατος από πύθωνα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook