Ένα παιχνίδι για όλους με ενίσχυση σε τρόφιμα του «Κυττάρου Χαλέπας»  ενώ τμήμα των συμμετοχών θα διατεθεί στον «Ορίζοντα» και στο Make-A-Wish Ελλάδας.

Λιγότερος από ένας μήνας έμεινε για την διεξαγωγή στα Χανιά  του πρωτότυπου παιχνιδιού που θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου .

Το www.survivorgame.gr είναι ένας στίβος μάχης με 10 δυναμικά ευφάνταστα εμπόδια και μοναδικός σας αντίπαλος είναι ο χρόνος και ο εαυτός σας ο οποίος απευθύνεται αυστηρά σε άτομα άνω των 18.

 Και καθώς οι συμμετοχές, αυξάνονται με την συμμετοχή απλού κόσμου  αλλά και την συμμετοχή ατόμων έκπληξη, ένα ευχάριστο νέο έρχεται για όσους θέλουν μόνο να παρακολουθήσουν το event.

Ο  Μουσικοχορευτικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ζάλος θα είναι στην είσοδο του στίβου μάχης κάθε μέρα και θα συλλέγει αντί εισιτηρίου για τους θεατές, τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν στο Κύτταρο Χαλέπας μετά το πέρας του παιχνιδιού.

Aπο τις συμμετοχές των παιχτών ένα ποσοστό θα διανεμηθεί στον Σύλλογο “Ορίζοντα” και στο Make-A-Wish Ελλάδας.
 
Δεν είναι παιχνίδι μόνο για αθλητές αλλά για όλους.  

Η προπώληση έχει ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε online αλλά και από το Jay Jay’s Burger House απέναντι απο το γήπεδο Χανίων. 

Διαλέγεις το 10λεπτο που σε βολεύει 21-24 Οκτωβρίου από τις 10.00-18.00 και ο Στίβος Μάχης είναι δικός σου. Τρέχεις ατομικά ενάντια του χρονόμετρου.330 μέτρα με 10 δοκιμασίες μέσα σε αυτό…

Εσύ τι λες; “Τσαλακώνεσαι” για 10 λεπτά;

Η διαδρομή θα γίνει στα Χανιά στον ιδιωτικό περιφραγμένο χώρο του Beach Bar “Aptera Beach Resort” , κάθε άτομο θα τρέξει μια φορά σε αυτες τις συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένη ώρα. 

Eιναι ατομικό αγώνισμα και ο κάθε συμετέχοντας θα χρονομετρείται, δηλαδή με λίγα λόγια ξεκινάς στην έναρξη του στίβου μάχης και μοναδικός σου στόχος ειναι να τερματίσεις οσο πιο γρήγορα μπορεις.

Εαν κάποιος καταφέρει και κάνει έναν απο τους 3 καλύτερους χρόνους απο όλους όσους τρέξουν αυτο το 4ήμερο, τότε αυτοί οι 3 παίχτες θα ξανατρέξουν την διαδρομή για να βγεί τελική κατάταξη .

Η διαδρομή και τα εμπόδια ειναι σχεδιασμένα απο τον δημιουργό εμποδίων Σουηδικής τηλεοπτικής εκπομπής επιβίωσης και την πινελιά τους εχουν βαλεί στελεχη των Ειδικών δυνάμεων και κατασκευασμένη απο την εταιρεία Tropic με έδρα τα Χανια η οποια ειδικέυεται σε ξύλινες κατασκευές κάθε είδους.

Η διαδρομή μπορεί να είναι 330 μέτρα όμως σε αυτά τα μέτρα υπάρχουν εμπόδια τα οποία θα κάνουν την διαδρομή μια εμπειρία ζωής και εκτός από αυτό έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα πλούσια δώρα που προσφέρουν οι χορηγοί μας.

Έπαθλα

  • 1ος Νικητής-Ταξίδι στο εξωτικό Phuket Ταυλάνδη και μια δωροεπιταγή αξιας 200 ευρω για αγορά προιόντων απο το POWER HOUSE shop.
  • 2ος Νικητής-Διαμονές στην Μύκονο προσφορά της www.Mykonosrenthouse.com,και μια δωροεπιταγή αξίας 150 ευρω για αγορά προιόντων απο το POWER HOUSE shop
  • 3ος Νικητης-Διαμονές Στα Χανιά σε Ιδιωτική Βίλλα με ατομική πισίνα μια προσφορά της http://www.lofosvillage.gr/αρχική/ και μια δωροεπιταγή για αγορα προιόντων αξιας 100 ευρω απο το POWER HOUSE shop
  • 4ος Νικητής -Πτήση με διθέσιο μηχανοκίνητο αλεξιπτωτο πλαγιάς προσφόρα τoy Giorgos Kissanakis VII και Δυο μήνες δωρεάν Fitness Training προσφορά της Personal και Group Fitness Trainer-Ioanna Skandalaki
  • Απο 5η εως και 8η Θεση-Απο ένα χορταστικό γεύμα αξίας 20 ευρώ προσφορα του Jay Jay’s Steakhouse Burgerhouse

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook