Όταν έβαλε τις φωνές οι άλλοι επιβάτες της είπαν απλώς να το ξεχάσει

Το κινητό του τηλέφωνο χρησιμοποίησε ένα νεαρό κορίτσι από την Αίγυπτο για να καταγράψει περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης και θωπείας μέσα σε μέσο μαζικής μεταφοράς, στη χώρα της. Όπως περιγράφει, βρισκόταν μέσα σε λεωφορείο επιστρέφοντας από το μάθημά της.

Όπως γράφει το δίκτυο Al Arabiya, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον άνδρα που καθόταν στο κάθισμα πίσω από εκείνη να επιχειρεί να την αγγίξει με το χέρι του.

«Είναι η πρώτη φορά που είμαι πεπεισμένη πως δεν έχουμε αληθινούς άνδρες σε αυτή τη χώρα, αυτό μόλις συνέβη και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βγάλω φωτογραφία ώστε όταν αυτός που με παρενοχλεί πει πως δεν έκανε τίποτα, να ξέρω πώς να αντιδράσω» έγραψε στο Facebook.

Σύμφωνα με την αφήγησή της, όταν άρχισε να φωνάζει οι άλλοι επιβάτες δεν τη βοήθησαν, αντίθετα της είπαν να το ξεχάσει.

«Όταν μεγάλοι σε ηλικία άνδρες μου ζητούν να σιωπήσω ενώ κάποιος απλώνει πάνω μου το χέρι του, τότε απευθύνομαι σε όλα τα κορίτσια και τους ζητώ να υψώσουν το ανάστημά τους και να είναι δυνατά» γράφει. «Ας έρθει κάποιος να μου πει πως είμαι προκλητικά ντυμένη».

«Θα κλειδώσετε τα κορίτσια στο σπίτι τους επειδή δεν μπορείτε να ελέγξετε τους εαυτούς σας;» ρωτά και καταλήγει: «Δεν φοράω στενά ρούχα και το πρόσωπό μου ίσα που φαίνεται, οπότε βρείτε άλλες δικαιολογίες για να δικαιολογήσετε αυτό που συνέβη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook