Τα επενδυτικά σχέδια του μεγιστάνα

To εκπληκτικής πολυτέλειας και κομψότητας γιοτ του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς, κατέπλευσε την Πέμπτη το βράδυ στα νερά του Κόλπου Μεραμβέλλου και αγκυροβόλησε, σε απόσταση… ασφαλείας από την ακτή, ανοιχτά του Αγίου Νικολάου. Ήταν το «ECLIPSE», μήκους 163 μέτρων και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο γιοτ του κόσμου.

Η παρουσία του συγκεκριμένου σκάφους δεν ήταν τυχαία στον Άγιο Νικόλαο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, στο πλωτό ανάκτορο επέβαινε ο ίδιος ο Ρώσος μεγιστάνας. Ο ιδιοκτήτης του «Eclipse» επέλεξε να αγκυροβολήσει κάτω από τα «Πλευρά» για να έχει θέα προς την τεράστια έκταση γης, ιδιοκτησίας της ρωσικών συμφερόντων εταιρείας «Mirum», που μόλις πρόσφατα έλαβε το πράσινο φως από την κυβέρνηση, για να προχωρήσει στην επένδυση ύψους 408 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο κ. Αμπράμοβιτς έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη προχώρησε σε επενδυτικά σχέδια στην Ελλάδα και ειδικά στον τουρισμό (αγοράζοντας ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρόδο κλπ.), ενώ αναζητούσε και κατάλληλη έκταση για την κατασκευή υπερπολυτελών κατοικιών για να τις πουλήσει σε εκατομμυριούχους Ρώσους και όχι μόνον… Φαίνεται ότι τα «Πλευρά» έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του μιας και προχωρεί προς υλοποίηση το επενδυτικό αυτό σχέδιο της «Mirum». Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Αμπράμοβιτς προσεκλήθη από την κεφαλή της Μirum και δείπνησαν στη μεγάλη, παραλιακή βίλα που διαθέτει ο δεύτερος, στο δρόμο προς Πλάκα. Και τόσο εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τόπου, που εφόσον κλείσει τελικά η συμφωνία και αποφασίσει να επενδύσει κεφάλαια στα Πλευρά, δεν αποκλείεται να αγοράσει και τη βίλα..!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook