Ένα οχτάχρονο αγόρι από την Καλιφόρνια χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην φίλο της μητέρας του ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τη μικρότερη αδερφή του από σεξουαλική κακοποίηση

Ένα οκτάχρονο αγόρι από την Καλιφόρνια χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην φίλο της μητέρας του ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τη μικρότερη αδερφή του από σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Dante Daniels δέχθηκε επίθεση από τον 23χρονο Deandre Chaney Jr με σφυρί την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας ο Chaney εμπλέκεται και στην προσπάθεια παρενόχλησης της 7χρονης αδερφής του Dante.

Η γιαγιά του οχτάχρονου, Monique Brown, δήλωσε στο KFVS 12: «Προσπαθούσε να σώσει την αδερφή του από σεξουαλική παρενόχληση και δέχθηκε βάναυσα χτυπήματα».

Ο δράστης χρησιμοποίησε σφυρί και μαχαίρι εναντίον του παιδιού όπως επίσης και εναντίον της 28χρονης μητέρας του, Elizabeth Salone.

Ο οχτάχρονος κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός έξι μέρες μετά την επίθεση ενώ η αδερφή του και η μητέρα του επιβίωσαν.

Η γιαγιά του παιδιού λέει πως ο μικρός είναι ένας ήρωας και δεν πέθανε αφού η καρδιά του δωρίστηκε σε έναν 4χρονο στη Νότια Καλιφόρνια.

Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας (για τη μητέρα και την αδερφή του Dante) και για ασέλγεια σε παιδί κάτω των 14 ετών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook