Με έντονο διαδικτυακό αποτύπωμα ξεκίνησε την προεκλογική καμπάνια του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κι επικεφαλής της Παράταξης «Μπροστά για το Επιμελητήριο» κ. Μανώλης Αλιφιεράκης.

Ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου, έχοντας δίπλα του πολλούς υποψηφίους από το προηγούμενο ψηφοδέλτιό,  αλλά και σημαντικά νέα μέλη του επιχειρηματικού κόσμου του Ηρακλείου, επέλεξε να ανακοινώσει το σχηματισμό παράταξης μέσα από μια διαδραστική συνέντευξη τύπου δείχνοντας ότι ετοιμάζεται για μια πρωτότυπη και δυναμική καμπάνια. Αυτό που σχολιάστηκε έντονα από όλους όσοι παρευρέθηκαν στο χώρο ήταν ο τοίχος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Wall) στον οποίο, καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, πέρναγαν μηνύματα που ανέβαιναν στις σελίδες του συνδυασμού σε  Facebook (@MprostaEpimelitirio), Twitter (@MprostaEpimel) και το Instagram (Mprosta_Epimelitirio). Στο Instagram μάλιστα παρουσιάστηκαν και ζωντανά δηλώσεις από μέλη της Παράταξης.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι πολλοί, κυρίως από τους μεγαλύτερους σε ηλικία υποψηφίους, συζητούσαν σε πηγαδάκια για τα Social Media και τα γραφιστικά του συνδυασμού με τα φώτα να πέφτουν στο άγνωστο σε πολλούς σύμβολο του Snapchat (ναι ο συνδυασμός έχει και Snapchat!). Οι υπεύθυνοι τις καμπάνιας του συνδυασμού διευκρίνισαν στα μέλη που ήταν παρόντα ότι το Snapchat συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των νέων κι έρχεται να υλοποιήσει την επιθυμία του επικεφαλής, η καμπάνια, να είναι με κάθε τρόπο ανοιχτή στους νέους ανθρώπους, τους οποίους μάλιστα φωτογράφισε στην περιγραφή του οράματος της παράταξης. 

«Να βοηθήσουμε τους νέους του Ηρακλείου να γυρίσουν πίσω στον τόπο τους. 

Να τους πούμε πως και εδώ στο Ηράκλειο υπάρχουν επιχειρήσεις που τους χρειάζονται. Πως υπάρχουν εταιρείες που μπορούν να μεταφέρουν τις γνώσεις τους, να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν στα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook