Αποθήκευαν τα μέλη των άψυχων σωμάτων σε καταψύξεις, ενώ έβγαζαν σέλφι μαζί τους

Ένα ζευγάρι, που κατηγορείται ότι σκότωσε μια γυναίκα, σκοπεύοντας, όπως όλα δείχνουν να τη φάει, συνελήφθη στη νότια Ρωσία. Οι προθέσεις του αποκαλύφθηκαν από τις σέλφι που τράβηξαν με μέρη του άψυχου σώματος της γυναίκας, το οποίο είχαν τεμαχίσει, έγινε σήμερα γνωστό από τις ρωσικές αρχές.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, στην περιοχή Κρασνοντάρ, ένας άνδρας 35 ετών και η σύζυγός του διαπληκτίστηκαν με μια γυναίκα, την οποία είχαν μόλις γνωρίσει, όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου της Επιτροπής Έρευνας, που αναλαμβάνει τις σημαντικές υποθέσεις στη Ρωσία.

«Ο άνδρας σκότωσε τη νέα τους γνωριμία και τεμάχισε το σώμα της, κρύβοντας κάποια μέλη της στην περιοχή του εγκλήματος και παίρνοντας μαζί του κάποια άλλα», διευκρίνισε ο ίδιος, όπως αναφέρει το AFP.

Κατόπιν, ο 35χρονος φαίνεται πως τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, ποζάροντας με το διαμελισμένο θύμα. Το κινητό μαζί με τις φωτογραφίες βρέθηκε στον δρόμο τρεις ημέρες αργότερα από εργάτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το ζευγάρι συνελήφθη και «μέλη σώματος που είχαν τοποθετηθεί σε ένα διάλυμα άλατος» κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών στην οικία του.

Επιπλέον, οι αρχές κατάσχεσαν κομμάτια κρέατος «άγνωστης προέλευσης» από την κουζίνα τους, τονίζεται στο δελτίο τύπου. Ειδικοί κλήθηκαν να ερευνήσουν εάν πρόκειται για ανθρώπινη σάρκα ή κάποιο άλλο ζωικό κρέας από ζώο, συμπληρώνεται.

Σύμφωνα με το Russia Today, το ζευγάρι επιδιδόταν στον κανιβαλισμό εδώ και χρόνια και έχει διαπράξει πολλούς φόνους, με τις αρχές να φοβούνται για πάνω από 30 άτομα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook