Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, σε συνεργασία με το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο, θα πραγματοποιήσει το εγκεκριμένο από τον ΣΕΓΑΣ πρόγραμμα “KIDS ATHLETICS”.

Είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει να προκαλέσει ενθουσιασμό και διασκέδαση στα παιδιά, τα οποία μέσα από νέα αγωνίσματα και καινοτόμες διοργανώσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν βασικές κινητικές δράσεις.

Το δελτίο του ΑΟ Κισάμου αναφέρει τα εξής:

Την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου και ώρα 09.00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου, στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου σε συνεργασία με το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου θα πραγματοποιήσουν το εγκεκριμένο από τον ΣΕΓΑΣ πρόγραμμα «KIDS ATHLETICS». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει να προκαλέσει ενθουσιασµό και διασκέδαση παίζοντας «στίβο». Νέα αγωνίσµατα και καινοτόµες διοργανώσεις δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να ανακαλύψουν βασικές κινητικές δράσεις: ταχύτητα, αντοχή, άλµατα, ρίψεις ουσιαστικά σε οποιοδήποτε χώρο. Τα αγωνίσµατα αυτά θα δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να αποκοµίσουν τα σηµαντικότερα οφέλη του Στίβου µέσα από την πρακτική εξάσκηση όπως είναι η υγεία, η εκπαίδευση και η αυτοεκτίµηση. Στην εφαρμογή του προγράμματος θα συμμετέχουν οι προπονητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου (τμημα Στίβου) και οι γυμναστές και εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook