Τι αναφέρει η ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Στους κινδύνους και την ταλαιπωρία την οποία θα υπόκεινται καθημερινά μαθητές και κάτοικοι των περιοχών Ρούβα και Ζαρού εξαιτίας της κυβερνητικής ολιγωρίας για την κατασκευή του κάθετου οδικού άξονα Ηράκλειο – Μεσαρά, αναφέρεται η ΝΟΔΕ Ηρακλείου

«Οι εργασίες για την κατασκευή της γέφυρας της Μεσαράς οδηγεί στο κλείσιμο του οδικού τμήματος Αγία βαρβάρα – Πανασός, δίχως, όμως, να έχει ληφθεί μέριμνα για τη λειτουργία παρακαμπτήριας οδού.  

Η κυβερνητική ολιγωρία και ανικανότητα οδηγεί στην ταλαιπωρία τους μαθητές των περιοχών Ρούβα και Ζαρού που φοιτούν στο Λύκειο της Αγίας Βαρβάρας, αφού πλέον υποχρεώνονται να διανύσουν μια διαδρομή 60 χιλιομέτρων επιπλέον για να πάνε στο σχολείο τους. Η ταλαιπωρία είναι ακόμη μεγαλύτερη για τους μαθητές και τις μαθήτριες που έχουν και άλλες μαθητικές δραστηριότητες στην Αγία Βαρβάρα. 

Σημαντική ανησυχία και αγωνία έχουν οι γονείς και για τους ενδεχόμενους κινδύνους αναφορικά με την ασφάλεια της μετακίνησης των παιδιών τους από την εναλλακτική διαδρομή. 

Η λειτουργία παρακαμπτήριας οδού θα είχε λύσει το πρόβλημα! Οι μαθητές δεν θα ταλαιπωρούνταν και οι γονείς δεν θα ανησυχούσαν!
Για άλλη μια φορά, η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ταλαιπωρεί τους πολίτες! 

Ο κ. Σπίρτζης, αφού επί 2,5 χρόνια έκανε ΤΙΠΟΤΑ, χάνοντας πολύτιμο χρόνο, τώρα προσπαθεί να τρέξει το έργο και να προλάβει τις προθεσμίες. 
Ο λογαριασμός, όμως, της κυβερνητικής απραξίας και καθυστέρησης πάει στους πολίτες! Αυτή τη φορά, μάλιστα, και στους μαθητές!».      

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook