Δεν είχε συμπληρώσει καλά- καλά δυο εβδομάδες από τότε που συνελήφθη για πρώτη φορά ένας αδίστακτος απατεώνας που εκμεταλλευόταν την ευαισθησία των ηλικιωμένων στη Μυτιλήνη, αλλά άρχισε και πάλι τα ίδια! Μέσα σε μια μέρα, πρόλαβε να εξαπατήσει δυο γέροντες επικαλούμενος το δήθεν «δράμα» συγγενικών του προσώπων που τάχα είχαν άμεση ανάγκη να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση!

Ο 29χρονος απατεώνας, όπως δημοσιεύει το protothema,gr, επισκέφθηκε αρχικά έναν 75χρονο και τον έπεισε να του δώσει 50 ευρώ για να μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη έναν στενό συγγενή του λόγους υγείας. Λίγες ώρες αργότερα, με την ίδια τακτική και με τον ισχυρισμό ότι ήταν γιός φιλικού του προσώπου, έπεισε άλλον ένα ηλικιωμένο να του δώσει 350 ευρώ! Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του νησιού.

Στις 5 Αυγούστου, ο 29χρονος είχε συλληφθεί και πάλι όταν έπεισε μια 87χρονη να του δώσει χρήματα επικαλούμενος την ανάγκη μεταφοράς συγγενικού του προσώπου στην Αθήνα για λόγους υγείας.

Η γριούλα αποκάλυψε σε έναν συγγενή της ότι του έδωσε 70 ευρώ και εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο τμήμα όπου τον οδήγησαν, αποκαλύφθηκε ότι και την προηγούμενη ημέρα είχε εξαπατήσει μια άλλη γερόντισσα, από την οποία είχε πάρει 200 ευρώ επικαλούμενος την ανάγκη άμεσης χειρουργικής επέμβασης που είχε συγγενής του!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook