Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τον Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη

Το θέμα της ανέγερσης νέου κτιρίου για την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, κυριάρχησε στην συνάντηση που είχε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ρεθύμνης με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη.  Στην συνάντηση συμμετείχε ο Προϊστάμενος του Επιτελείου Α.Ε.Α, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης και κατά την διάρκειά της, συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς στο νομό Ρεθύμνης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης «ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις εξελίξεις για το κτηριακό ζήτημα. Ενημερωθήκαμε για την καλή συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνου με το Υπουργείο, το συντονισμό των ενεργειών από πλευράς του και την προσπάθεια να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα. Με σαφήνεια ο Γενικός Γραμματέας μας δήλωσε ότι έχει αναγνωριστεί το μέγεθος του προβλήματος και ότι υπάρχει η δυνατότητα και η θέληση να υποστηριχτεί οικονομικά η υλοποίηση του εγχειρήματος, αρκεί να προχωρήσουν γρήγορα οι μελέτες και να επισπευτούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τα συναρμόδια Υπουργεία, ώστε να εκδοθεί τελικά η σχετική οικοδομική άδεια.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις να στηρίζει το όλο εγχείρημα, παρακολουθώντας τη διαδικασία σε κάθε της στάδιο, ώστε σύντομα να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Προχωράμε μπροστά, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και βλέπουμε ένα χρόνιο πρόβλημα να οδεύει προς το τέλος του.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook