Μόνο λόγια αποδείχθηκαν οι υποσχέσεις και οι «συντηρήσεις» που έγιναν από τον Δήμο Χανίων στις πλαστικές προκάτ σχολικές αίθουσες

Ιδιαίτερα δύσκολη αναμένεται και η φετινή σχολική χρονιά για δεκάδες μικρά παιδιά που είναι αναγκασμένα και φέτος να κάνουν μάθημα σε τελείως ακατάλληλες και επικίνδυνες , πλαστικές προκατασκευασμένες σχολικές «αίθουσες» στο Δημοτικό Σχολείο Παζινού στο Ακρωτήρι του Δήμου Χανίων.

Το πρωί της Παρασκευής με την πρώτη βροχόπτωση, αποδείχθηκε «τρύπια» η «μόνωση» που είχε κάνει ο Δήμος μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Οι στέγες των πλαστικών προκατ, έμπαζαν από πολλά σημεία με τα νερά να στάζουν ακόμη και πάνω στα φωτιστικά και τις ηλεκτρικές καλωδιώσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που δημοσίευσαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γονείς:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Χανίων που για μία ακόμα χρονιά στο δημοτικό σχολείο Παζινου τα παιδιά μας έκαναν μαθήματα στης περιβόητες προκάτ αίθουσες που με τις πρώτες σταγόνες βροχής όσο νερό έριχνε έξω άλλο τόσο έμπαινε και μέσα τα παιδιά στριμώχτηκαν σε μια γωνιά της είδη μικρής αίθουσας για να μην βρέχεται κανένας μαθητής.
Ευχαριστούμε για τις υποσχέσεις που δεν υλοποίησε κανένας από τους αρμόδιους που ξέρουν το πρόβλημα από προηγούμενα χρόνια».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook