Μένοντας από νωρίς πίσω στο σκορ ο Πλατανιάς όχι μόνο δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο “διπλό” της Ριζούπολης, αλλά υπέστη βαριά ήττα στα Περιβόλια από τον Παναιτωλικό με σκορ 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή (ψηφίστηκε και ως “EΛΕΠΑΠ-MVP”) τον Ντίας έγιναν η δεύτερη ομάδα που φεύγει με νίκη από τα Χανιά, μετά την Ξάνθη. Από την άλλη οι “ερυθρόλευκοι” αγνοούν ακόμα την εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Στο 12′ ο Κοκκαλάς απέκρουσε το σουτ του Ρόσα αλλά στην επαναφορά έγινε κάτοχος της μπάλας ο Ντίας, στέλνοντάς την στα δίχτυα για το 0-1. Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ήρθε και το δεύτερο “χτύπημα” των φιλοξενούμενων, με τον Ρόσα να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 63′ τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Πλατανιά με την αποβολή (2η κίτρινη) του Πλιάτσικα και τελικά στο 79′ ο Ντίας από πάσα του Μάζουρεκ, με υποψία οφσάιντ, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Τζοβάρας
Βοηθοί: Βλάσσης-Μιχόπουλος
4ος διαιτητής: Ζαραβίνος

Κίτρινες κάρτες: Μόρας (23′), Πλιάτσικας (42′ και 63’), Ρότσα (42′), Μπεχαράνο (52′), Μαρινάκης (66′), Βάντερσον (69′), Στάθης (84′)
Κόκκινες κάρτες: Πλιάτσικας (63′)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Kοκκαλάς, Στάθης, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Βάντερσον, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς (46′ Πατράλης), Ντεβέσα (66′ Κρος), Κοροβέσης (46′ Στόιτσεφ), Ενσικουλού, Μπούντνικ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ρότσα (52′ λ.τρ. Τσοκάνης), Μόρας, Μιχάι, Πάουλο, Μπεχαράνο (67′ Μπράβο), Μάζουρεκ, Ρόσα (59′ Λόπες), Κλέσιο, Ντίας. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook