“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ανακούφιση ολόκληρη η κοινωνία της Κρήτης πληροφορή-θηκε σήμερα το πρωί την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη”

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, με αφορμή την απελευθέρωση του Κρητικού Επιχειρηματία, κ. Μιχάλη Λεμπιδάκη, μετά από έξι μήνες ομηρίας, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ανακούφιση ολόκληρη η κοινωνία της Κρήτης πληροφορή-θηκε σήμερα το πρωί την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, μετά από μια πραγματική «οδύσσεια» έξι μηνών, σε μία υπόθεση απαγωγής, πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, τόσο λόγω της διάρκειάς της, όσο και της θρασύτητας των απαγωγέων. Σήμερα η περιπέτεια αυτή για τον κ. Λεμπιδάκη και την οικογένειά του έλαβε ευτυχώς αίσιο τέλος,  καθώς ο ίδιος επιστρέφει υγιής σπίτι του και οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ηγεσία και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, που με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, κατόρθωσαν να υλοποιήσουν με απόλυτη επιτυχία και χωρίς απώλειες την επιχείρηση της απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη, δίνοντας παράλληλα προς πάσα κατεύθυνση ένα «ηχηρό» μήνυμα για την καταστολή εγκληματικών ενεργειών αυτού του είδους. Ευχόμαστε στο Μιχάλη Λεμπιδάκη και την οικογένειά του  να ξεπεράσουν γρήγορα αυτή την οδυνηρή εμπειρία και ο ίδιος να επιστρέψει γερός και δυνατός στη ζωή και την εργασία του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook