Στο χειρουργείο η υπάλληλος του δήμου -Υπάρχει το ενδεχόμενο να “χάσει” το δάχτυλο της που συνθλίφτηκε από το δέντρο 

Στο χειρουργείο βρίσκεται αυτή την ώρα μια γυναίκα ηλικίας 43 ετών, υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Χανίων που τραυματίστηκε από πτώση δέντρου στην Αποκορώνου χθες αργά το βράδυ εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί αυτή την ώρα προσπαθούν να σώσουν τον αριστερό δείκτη του χεριού της γυναίκας που συνθλίφτηκε από τον κορμό του δέντρου, με το ενδεχόμενο ακρωτηριασμού να παραμένει ανοιχτό.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων στο Flashnews.gr, οι γεωπόνοι του δήμου διαπίστωσαν ότι στο συγκεκριμένο δέντρο υπήρχαν ξυλοφάγα έντομα το οποία “ροκάνιζαν ” από μέσα το δέντρο, με την νεροποντή η φθορά του κλαδιού επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να πέσει αμέσως μόλις ο κάδος απομακρύνθηκε.

Ο κ.Βάμβουκας ανέφερε ότι θα ζητηθεί από την υπηρεσία να ληφθεί σοβαρά υπόψιν το περιστατικό, σημείωσε δε ότι είναι δύσκολη η αντιμετώπιση αυτού του εντόμου.

Μια φίλη της άτυχης υπαλλήλου μας περιγράφει το περιστατικό, αναφέροντας ότι μόλις τράβηξαν τον κάδο κατέρρευσε και το δέντρο, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του Flashnews.gr.

“Δε πρόλαβαν να κάνουν 2 βήματα και τους πλάκωσε, μόλις απομάκρυναν τον κάδο! Το χέρι της κρατούσε τον κάδο ακόμα όταν το βρήκε ο κορμός και της “πήρε” το δάχτυλο”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook