Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων απέστειλε επιστολές προς την αεροπορική εταιρεία Ryan Air και την Fraport Ελλάς , προκειμένου να διερευνήσει την δυνατότητα ανατροπής της προσωρινής απόφασης της Ryan Air για παύση των πτήσεων της στα Χανιά, από 27 Οκτωβρίου 2017 έως 25 Μαρτίου 2018.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων:

Φυσικά η ακύρωση των πτήσεων προς και από Χανιά είναι αποτέλεσμα της γενικότερης ανακατάταξης του πτητικού προγράμματος της Ryan Air σε όλη την Ευρώπη . Συγκεκριμένα η Ryan Air ακύρωσε 34 πτήσεις σε όλο της το Ευρωπαϊκό δίκτυο σε χώρες όπως Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Πολωνία και Ελλάδα .

Παράλληλα εκθέσαμε τα οικονομικά στοιχεία , αφίξεις, έσοδα, αποτελέσματα τοπικής οικονομίας , προκειμένου να έχουν και οι συγκεκριμένες εταιρείες την γενική εικόνα και το πόσο σημαντική είναι  η συνεργασία με αυτού του είδους τις εταιρείες.

Η πρώτη απάντηση την οποία ήδη έχουμε , μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι μετά την αλλαγή σε ευρωπαϊκό επίπεδο πολλών πτήσεων , από το Μάρτιο του 2018 τα Χανιά θα συνεχίσουν να είναι βασικός πυλώνας στήριξης  για τη Ryan Air στην Ελλάδα και φυσικά η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο Χανίων. 

Ελπίζουμε και προσπαθούμε έτσι ώστε αυτή η πρόσκαιρη διακοπή πτήσεων και η ανακατάταξη του επιχειρησιακού προγράμματος της Ryan Air σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μαζί με τη στήριξη φορέων του Ν. Χανίων , θα εξασφαλίσουν για πολλά χρόνια την ανάπτυξη της συγκεκριμένης εταιρείας στη Δυτική Κρήτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook