Tην Τρίτη, με την ταινία «Το άγνωστο κορίτσι»

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εβδομαδιαίες προβολές επιλεγμένων ταινιών στο δημοτικό κινηματοθέατρο ‘REX’. Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου προσκαλούν τους σινεφίλ σε ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό ταξίδι, κάθε Τρίτη στις 21:30,.

Τους επόμενους μήνες, θα προβληθούν σε ψηφιακή μορφή, με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και υψηλής πιστότητας ήχο, βραβευμένες ταινίες νέας παραγωγής από διάφορες χώρες, που έχουν διακριθεί σε διεθνή  φεστιβάλς, έχουν αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς και καλύπτουν όλα τα είδη (δράμα, περιπέτεια, κωμωδία, θρίλερ κλπ). Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών για τη χειμερινή περίοδο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, μόλις οριστικοποιηθούν οι συνεννοήσεις με τις εταιρείες διανομής.

Αυτή την Τρίτη θα προβληθεί στις 21:45 (κατ’ εξαίρεση από την τακτική ώρα προβολής), η κοινωνική ταινία «Το άγνωστο κορίτσι-La fille inconnue», των βραβευμένων στις Κάννες αδελφών Νταρντέν. Οι Βέλγοι σκηνοθέτες και στην τελευταία τους δημιουργία παρουσιάζουν σινεμά υψηλής αισθητικής, με εξαιρετικούς χαρακτήρες και επίκαιρα μηνύματα. Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία στην ιστοσελίδα μας (kileagn.com).

To Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ευχαριστούμε θερμά τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση, τους χορηγούς επικοινωνίας, καθώς και τους επαγγελματίες της πόλης μας, που παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, στηρίζουν ηθικά και υλικά την προσπάθεια μας και μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε.

Το καθιερωμένο «ραντεβού της Πέμπτης» με τους κινηματογραφόφιλους της περιοχής μας, μετατίθεται φέτος για την Τρίτη, πάντα μπροστά στη μεγάλη οθόνη του δημοτικού κινηματογράφου, με ξεχωριστές ταινίες μεγάλων δημιουργών. Η συνέχεια …επί της οθόνης!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook