Δύσκολο έργο έχει το Ρέθυμνο Cretan Kings, που στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την αναμέτρηση αυτή δηλώσεις έκαναν ο προπονητής Νίκος Βετούλας και οι αθλητές της ομάδας Ανδρέας Χριστοδούλου και Χιου Ρόμπερτσον.

Αναλυτικά είπαν τα εξής:

Νίκος Βετούλας: «Το ματς της Τετάρτης θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα μας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε στη Ρόδο για αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό, σ’ ένα επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Τα παιδιά το ξέρουν. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά και να ανταπεξέλθουμε στην αθλητικότητα και στο εξαιρετικό τρανζίσιον παιχνίδι που έχει η ΑΕΚ. Θεωρώ πως διαθέτει την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών. Με Αμερικάνους με αθλητικότητα και με σχήματα για κάθε περίσταση του παιχνιδιού. Έμπειροι Αμερικάνοι και Έλληνες, όπως ο Λαρεντζάκης και ο Μαυροειδής που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ανδρέας Χριστοδούλου: «Πιστεύω είμαστε αρκετά έτοιμοι να πάμε στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε δει τις αδυναμίες της και αυτές θα χτυπήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Το ότι δεν έχουμε νικήσει ποτέ στο ΟΑΚΑ δεν λέει κάτι για μας. Στα νοκ – άουτ παιχνίδια μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε και όπως βγει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα στην Stoiximan.gr Basket League, τονίζοντας: «Σχετικά με την 1η αγωνιστική, όπως έχω πει πολλές φορές δεν πάμε ποτέ για να χάσουμε παρά μόνο για να κερδίσουμε. Θα παίξουμε για τη νίκη στη Ρόδο σε ένα πολύ σημαντικό ματς για μας και αν τα καταφέρουμε θα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για τη φετινή χρονιά».

Χιου Ρόμπερτσον: «Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Όμως έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις όλο αυτόν τον καιρό και είμαστε έτοιμοι. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε πράγματα στο γήπεδο και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου
16.00 Κολοσσός H HOTELS – Παναθηναϊκός (Βενετόκλειο – Ανδρικόπουλος, Δεσλής, Μαγκλογιάννης)
17.00 ΑΕΚ – Ρέθυμνο Cretan Kings (ΟΑΚΑ – Καρακατσούνης, Παναγιώτου, Ζαχαρής)
17.00 ΓΣΛ/Φάρος – Ολυμπιακός (Νεάπολης Λαρ. – Μπήτης, Πουρσανίδης, Λόρτος)
19.00 Άρης – ΠΑΟΚ (Αλεξάνδρειο – Σχινάς, Ψαριανός, Τζαφλέρης / ΕΡΤ)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook