Συνελήφθη, 23χρονος αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο  Λασίθι – Κατασχέθηκαν περισσότερα από  100 γραμμάρια  κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη, χθες (04.10.2017) το μεσημέρι, στην Ιεράπετρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, χθες (04.10.2017) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 23χρονου, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 111,5 γραμμάρια  κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.    

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook