Πώς η επίσκεψη σε φαρμακείο μπορεί να γίνει μια όμορφη εμπειρία

Ένα διαφορετικό φαρμακείο, που «ξεφεύγει» από την εικόνα που έχουμε συνηθίσει και μπορεί ακόμα και να αποτελέσει ένα τουριστικό σημείο, λειτουργεί στο παλιό λιμάνι των Χανίων, προωθώντας τα ελληνικά brands.

Σε ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικά κτίριο του παλιού λιμανιού, στην γωνία Καραολή και Εισοδείων, δίπλα στην πλατεία του σιντριβανιού  υποδέχεται  ντόπιους και επισκέπτες,  μέσα από τέσσερις διαφορετικές εισόδους. 

Σχεδιασμένο από την χανιώτικη αρχιτεκτονική ομάδα Insite Aarchitects Lab, με φυσικά υλικά (πέτρα, ξύλο, τσιμεντοκονία) είναι πλήρως εναρμονισμένο με το χαρακτήρα του ενετικού  λιμανιού και ξεχωρίζει για την αισθητική και τη λειτουργικότητά του.

Στο εσωτερικό του φιλοξενεί μικρά καταστήματα (store in store) των Ελληνικών εταιρειών APIVITA, KORRES, FREZYDERΜ, POWER HEALTH, φαρμακευτικό εργαστήριο και ένα χώρο πώλησης φαρμάκων πιστό αντίγραφο του παλιού ελληνικού φαρμακείου που ωστόσο διαθέτει όλα τα σύγχρονα φάρμακα υποστηριζόμενο από 3 Φαρμακοποιούς που προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους.

Το Φαρμακείο ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στα τέλη Ιουλίου, μεταφέροντας καθημερινά  το μήνυμα του ελληνικού ‘’ευ ζην’’ – ‘’Φάρμακο σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας”.

Όπως μας αναφέρει η ιδιοκτήτρια του κυρία Μάρω Βεργανελάκη “η επίσκεψη σας μπορεί να γίνει μια ευχάριστη εμπειρία”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook