Προχώρησε στην κίνηση σε ένδειξη συμπαράστασης σε άνδρα που καταδικάστηκε για το ίδιο αδίκημα

Με ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδειξε πως είναι πιστή ακόμα στο κίνημα «Δεν πληρώνω». Η πρώην πρόεδρος της Βουλής βρισκόταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο με προορισμό την Καλαμάτα και σήκωσε την μπάρα των διοδίων περνώντας χωρίς να πληρώσει.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μία πρώτη ανάρτησή της ενημέρωσε για το ταξίδι της προς την Καλαμάτα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου».

Στη συνέχεια, και ενώ η διαδρομή για Καλαμάτα συνεχιζόταν η κ. Κωνσταντοπούλου σταμάτησε σε ένα σταθμό διοδίων Κορίνθου-Καλαμάτας.  Η πρώην πρόεδρος της βουλής, βγήκε από το αυτοκίνητό της και άνοιξε τη μπάρα διοδίων. Επέστρεψε στο αυτοκίνητό της και έγραψε στο facebook: «Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook