Δύο δωμάτια κάηκαν ολοσχερώς ενώ χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων που έδωσαν μάχη με τις φλόγες, η καταστροφή δεν ήταν ολοσχερής και “σώθηκε” το υπόλοιπο σπίτι

Στις φλόγες τυλίχτηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου ένα σπίτι στην Κάντανο, με συνέπεια να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές ενώ χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, απετράπη η ολοσχερής καταστροφή.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τη 13:30, σε σπίτι πρώτου ορόφου,  που βρίσκεται στον οικισμό Κουφωλωτό και στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Καντάνου σήμανε συναγερμός.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες οι οποίοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες οι οποίοι είχαν επεκταθεί στο σαλόνι και στην κουζίνα του σπιτιού.

Τελικά, οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά στα δύο αυτά δωμάτια, τα οποία, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, υπέστησαν μεγάλη καταστροφή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από την βεράντα της οικίας, όπου υπήρχαν ξύλα για το τζάκι ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που ξεσπασε η φωτιά, το σπίτι ήταν άδειο από ενοίκους.

Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής θα ερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook