Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση που θα γίνει μέσα στο Νοέμβριο, διέρρευσε μια φωτογραφία του ηλεκτρικού φορτηγού της Tesla.

Τον Απρίλιο  Elon Musk, αφεντικό της Tesla, είχε δώσει στην δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του ηλεκτρικού φορτηγού που ετοιμάζει εδώ και καιρό η εταιρεία του.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια έχουν οριστεί για τις 16 Νοεμβρίου, αλλά ήδη μια φωτογραφία κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου με το όχημα χωρίς κανένα καμουφλάζ ή άλλη κάλυψη. Το όχημα της εικόνας μοιάζει πάρα πολύ με τo teaser και εντοπίστηκε πάνω σε μια πλατφόρμα μεταφοράς. Αν και βλέπουμε μόνο το προφίλ, τα φώτα και οι αναλογίες φαίνεται να ταιριάζουν. Δεν αποτελεί έκπληξη βεβαίως ότι δείχνει πολύ διαφορετικό από κάθε άλλο φορτηγό. Γιατί είναι.

Η Tesla δεν έχει δώσει ακόμη πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές αλλά οι εκτιμήσεις και το ρεπορτάζ του Reuters κάνουν λόγο για αυτονομία από 350 ως 500 km καi τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης. Αρχικά το λανσάρισμα ήταν προγραμματισμένο για τις 26 Οκτωβρίου, αλλά τελικά πήγε πιο πίσω ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή του Model 3 που αναμένεται να είναι και το best seller της μάρκας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook