Με μια δυσάρεστη είδηση για την οικογένεια του Εργοτέλη ξημέρωσε η σημερινή ημέρα καθώς όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα τα ξημερώματα ο πατέρας του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη έφυγε από την ζωή.

Ο εκλιπών απεβίωσε στα 86 του χρόνια και σήμερα το μεσημέρι στις 4 στην Πάνω Χερσόνησο θα γίνει η εξώδιως ακολουθία.

Η διοίκηση του Εργοτέλη εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό του πατέρα του προέδρου της ομάδας στην οποία αναφέρει : «Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για το χαμό του πατέρα του προέδρου Απόστολου Παπουτσάκη, Δημήτριου. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου (16.00) στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μεγάλη Χερσόνησο».

Μετά από αυτή την άσχημη είδηση για τον πρόεδρο του Εργοτέλη όπως ήταν φυσικό αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της SuperLeague όπου κύριο θέμα ήταν η εκλογή του νέου προέδρου του συνεταιρισμού.

Η σχετική ανακοίνωση της Superleague για την αναβολή του σημερινού διοικητικού συμβουλίου αναφέρει τα εξής:

«Το προγραμματισμένο για σήμερα Έκτακτο Δ.Σ. και η προγραμματισμένη Έκτακτη Γ.Σ. της Super League αναβάλλονται καθώς, λόγω πένθους στην οικογένεια του υποψήφιου Προέδρου κ. Παπουτσάκη, δεν δύναται να συζητηθεί το κυρίαρχο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης που είναι η “Εκλογή Προέδρου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook