Με το έργο του Wotfgang Amadeus Mozart “Ο Μαγικός Αυλός” (Die Zauberflote), ξεκινούν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, στο ΚΑΜ, ώρα 19.55, οι μεταδόσεις από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.

Από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης σε ζωντανή μετάδοση

Wotfgang Amadeus Mozart
Die Zauberflote | Ο Μαγικός Αυλός

Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (KAM| CAM)
Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
Saturday, October 14, 2017
Ώρα | τime: 19.55
Είσοδος | Ticket: 15 €- 10 €

Διευθυντής Ορχήστρας: James Levine
Σκηνοθεσία: Julie Taymor
Σκηνικά: George Tsypin
Κοστούμια: Julie Taymor
Φωτισμοί: Donald Holder
Μαριονέτες: Julie Taymor and Michael Curry
Χορογραφίες: Mark Dendy

Διανομή: Golda Schultz (Παμίνα), Kathryn Lewek (Βασίλισσα της Νύχτας), Charles Castronovo (Ταμίνο), Markus Werba (Παπαγκένο), Christian Van Horn (Αφηγητής), René Pape (Ζαράστρο)

Ο επίτιμος μαέστρος της Met, James Levine διευθύνει την παραγωγή της βραβευμένης με Tony Award, Julie Taymor στο αριστούργημα του, «Ο Μαγικός Αυλός». Η Golda Schultz, κάνει το ντεμπούτο της στη Met ως Παμίνα, με την Kathryn Lewek στο ρόλο της Βασίλισσας της Νύχτας, τον Charles Castronovo στον πρίγκιπα του παραμυθιού Ταμίνο, τον Markus Werba στον κυνηγό πουλιών Παπαγκένο, τον Christian Van Horn ως Αφηγητή και τον René Pape ως Ζαράστρο.

Η επετειακή παρουσίαση του Μαγικού Αυλού, μια συντομευμένη εκδοχή στα αγγλικά για οικογένειες, ήταν η πρώτη Live in HD παράσταση που μεταδόθηκε το 2006. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ολόκληρη η γερμανική όπερα θα μεταδοθεί στη σειρά Live in HD.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook