Το όνειρο μιας μικρής κοπέλας να γνωρίσει από κοντά το μέρος που γυρίστηκε η επιτυχημένη σειρά το «Νησί», τη Σπιναλόγκα, έγινε πραγματικότητα μέσα από το “Make – Α – Wish.

Η μικρή ηρωίδα απευθύνθηκε στο Make – A- Wish και ευχήθηκε να κάνει μία κρουαζιέρα στο Αιγαίο με μεγάλη προσμονή να πάει στο νησί…στη Σπιναλόγκα. Έτσι στο τέλος Ιουλίου εκπληρώθηκε το όνειρό της.

Ταξίδεψε στη Μύκονο, στην Πάτμο, στη Σαντορίνη, στην Έφεσο της Τουρκίας και τελευταίος προορισμός της ήταν το Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο Ηράκλειο, προς μεγάλη της έκπληξη , δεν ακολούθησαν την ήδη προγραμματισμένη εκδρομή του πλοίου αλλά μπήκαν σε ένα αμάξι χωρίς να έχει η μικρή μας ηρωίδα την παραμικρή ιδέα για το που μπορεί να πήγαινε και έφτασε εκεί …στο όνειρο της. Είδε από κοντά τα σκηνικά από το αγαπημένο της σήριαλ «Το Νησί» και γνώρισε και τον μικρό πρωταγωνιστή του, τον Δημήτρη.

Ο φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα ήθελε να ευχαριστήσει την LOUIS ΗELLENIC CRUISES που προσέφερε δωρεάν την κρουαζιέρα στην μικρή μας και την οικογένεια της καθώς και όλες τις εταιρείες και τους ιδιώτες του δήμου Αγ.Νικολάου Κρήτης που συμμετείχαν στην Ευχή.

Όλα ξεκίνησαν με τη βοήθεια της κυρία Πόπης Χαλκιαδάκη υπεύθυνης γραφείου τύπου του Δήμου Αγίου Νικολάου που από την πρώτη στιγμή , με τις ευχές του δημάρχου, αγκάλιασε την ευχή και οδήγησε τους ανθρώπους του Make – A – Wish στην κυρία Αγάπη Σκυβάλου κοινωνική λειτουργό του δήμου.

Με όλη της την αγάπη μαζί με τον κύριο Σ. Κτενιαδάκη ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου ΄΄Η ΓΡΑΦΗ ΄΄ συντόνισε όλη την μαγική Ευχή.

Η κυρία Τζωρτζίνα Νικολάου βοήθησε στην ξενάγηση, ο κ. Ιωάννης Μουλομανάκης μετέφερε δωρεάν την οικογένεια από και προς Ηράκλειο – Πλάκα, ο μικρός Μάνος Τσαγκαράκης και η μητέρα του από το σήριαλ «Το Νησί» συνάντησαν την μικρή μας, η κοινοπραξία καϊκιών Πλάκας μετέφερε την οικογένεια στην Σπιναλόγκα και η οικογένεια Ανδρουλάκη με την ταβέρνα «Παλίρροια» στην Πλάκα προσέφερε ένα ωραίο τραπέζι αφιλοκερδώς σε όλους όσους συμμετείχαν στην Ευχή.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘ΜΑΚΕ–Α–WISH INTERNATIONAL’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές σε πάνω από 830 σοβαρά άρρωστα παιδιά χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook